sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Véteri Héterogen

Panutup lantai vinil multilayér
100% lapisan nganggo PVC murni
Cocog pikeun sadaya daérah komersial

batu granit

● Abrasion luar biasa sareng résistansi goresan

● Beberesih gampang & gancang

● Kinerja akustik / lekukan anu pangsaéna di pasar pikeun lantai kanyamanan

● Résistansi lalu lintas anu luhur, penampilan awét


COLOR
kelir
  • 2020

  • 2021

  • 2022

  • 2030

  • 2031

  • 2060

  • 2061

  • 2080

  • 2081

  • 2082

  • 2083

  • 2090

  • 2091

  • 2610

  • 2620

  • 2621

  • 2630

  • 2631

  • 2632

  • 2633

  • 2640

  • 2641

  • 2642

  • 2651

  • 2653

  • 2654

video

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun