sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Véteri Héterogen> Klasik

Lantai Komérsial
Palasik

Palasik

● Performa akustik anu saé

● Abrasion luar biasa sareng résistansi goresan

● Pangropéa anu gampang, henteu aya lilin pikeun hirup & tahan noda anu luhur

● Pangropéa anu hemat biaya


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai vinil heterogén
Résistansi anu saé pikeun lentong sareng tearing
Gampang, pangropéa béaya rendah

Classic heterogeneous vinyl flooring offers excellent acoustic properties plus good resistance to indentation, abrasion and tearing. With a range of designs that provide outstanding creative opportunities, it is ideal for high-traffic areas in education, healthcare, offices, leisure and retail.

The surface benefits from UV treatment means no wax and no polish for life. It also requires less water and detergents for cleaning, providing clear benefits for both the environment and for life cycle costs. Classic is also available in acoustic version.

Overview-Classic

kelir
  • 2501

  • 2502

  • 2503

  • 2504

  • 2505

  • 2506

  • 2507

  • 2508

  • 2509

  • 2510

  • 2511

  • 2512

  • 2601

  • 2602

  • 2603

  • 2604

  • 2605

  • 2606

  • 2607

  • 2608

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *