sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Véteri Héterogen>Comfort Uni

Lantai Komérsial
Uni kanyamanan

Uni kanyamanan

● Abrasion luar biasa sareng résistansi goresan

● Beberesih gampang & gancang

● Kinerja akustik / lekukan anu pangsaéna di pasar pikeun lantai kanyamanan

● Résistansi lalu lintas anu luhur, penampilan awét


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai vinyl anu didukung busa
réduksi sora alus tur kanyamanan underfoot
Cocog jeung TK, atikan, studio tari, toko

Topflor Comfort Uni is an antistatic, acoustic foam backed vinyl floorcovering available in 1 .80m wide sheet form and offering 19 dB sound insulation. Comfort Uni has a plain coloured design, making it ideal for cut design work. The calendered wearlayer is treated with UV coating, anti-glazing treatment, which facilitates ease of maintenance and eliminates the need for acrylic emulsion. The product comprises a high density foam reinforced with glass fiber. It incorporates a fungistatic and bacteriostatic treatment.

Overview-Comfort Uni

kelir
  • 3001 Beige

  • 3002 Lampu Biru

  • 3003 Royal Blue

  • 3004 Ungu Lampu

  • 3005 Héjo Lampu

  • 3006 Héjo Leuweung

  • 3007 Grey

  • 3008 Héjo poék

  • 3009 Hideung

  • 3010 Konéng

  • 3011 Oranyeu

  • 3012 Beureum

  • 3501 Grey

  • 3502 Héjo Lampu

  • 3503 Beureum

  • 3504 Konéng

  • 3505 Oranyeu

  • 3507 Langit Biru

  • 3508 Sedeng Biru

  • 3509 Coklat

  • 3510 Héjo Leuweung

  • 5516 Konéng

  • 5517 Héjo

  • 5518 Xuping

  • 5519 Beureum

  • 5520 Blue

  • 5521 Grey

  • 5522 Maple Gray

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *