sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Véteri Héterogen> Modern

Lantai Komérsial
moderen

moderen

● Pangropéa anu gampang, henteu aya lilin pikeun hirup & tahan noda anu luhur

● Performa akustik anu saé

● Pangropéa anu hemat biaya

● Pilihan rupa-rupa warna sareng desain


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai vinyl anu didukung busa
résistansi alus teuing pikeun indentation na abrasion
Cocog pikeun sadaya daérah komersial

Modern heterogeneous vinyl flooring offers excellent acoustic properties plus good resistance to indentation, abrasion and tearing. With a range of designs that provide outstanding creative opportunities, it is ideal for high-traffic areas in education, healthcare, offices, leisure and retail.

The surface benefits from UV treatment means no wax and no polish for life. It also requires less water and detergents for cleaning, providing clear benefits for both the environment and for life cycle costs. Modern is also available in compact version.

Overview-Modern

kelir
  • 8001

  • 8002

  • 8003

  • 8004

  • 8005

  • 8006

  • 8007

  • 8008

  • 8009

  • 8010

  • 8011

  • 8012

  • 8013

  • 8014

  • 8015

  • 8016

  • 8017

  • 8018

  • 8019

  • 8020

  • 8021

  • 8022

  • 8023

  • 8024

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *