sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Véteri Héterogen> Kai

Lantai Komérsial
kayu

kayu

● Tahan ka scuffs, goresan jeung noda

● Gampang ngabersihan jeung miara

● Penampilan anu langgeng


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai vinyl kompak
Nyadiakeun cushioning underfoot
Cocog pikeun kasehatan, pendidikan, kantor sareng ritel

Wood heterogeneous vinyl flooring offers excellent acoustic properties plus good resistance to indentation, abrasion and tearing. With a range of designs that provide outstanding creative opportunities, it is ideal for high-traffic areas in education, healthcare, offices, leisure and retail.

The surface benefits from UV treatment means no wax and no polish for life. It also requires less water and detergents for cleaning, providing clear benefits for both the environment and for life cycle costs.

Overview-Wood

kelir
  • 8501

  • 8502

  • 8503

  • 8504

  • 8505

  • 8506

  • 8507

  • 8508

  • 8509

  • 8510

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *