sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Véteri Héterogen> Salon

Lantai Komérsial
nunjukkeun

nunjukkeun

● Performa akustik anu saé

● Abrasion luar biasa sareng résistansi goresan

● Pangropéa anu gampang, henteu aya lilin pikeun hirup & tahan noda anu luhur

● Pangropéa anu hemat biaya


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai vinyl akustik
résistansi alus teuing pikeun indentation na abrasion
Cocog jeung wewengkon lalulintas beurat: toko, kantor, sakola, rumah sakit ...

Salon heterogeneous vinyl flooring offers excellent acoustic properties plus good resistance to indentation, abrasion and tearing. With a range of designs that provide outstanding creative opportunities, it is ideal for high-traffic areas in education, healthcare, offices, leisure and retail.

The surface benefits from PUR treatment means no wax and no polish for life. It also requires less water and detergents for cleaning, providing clear benefits for both the environment and for life cycle costs. Salon is also available in compact version.

Overview-Salon

kelir
  • 35101 Héjo Héjo

  • 35102 Sedeng Abu

  • 35103 Cahaya Coklat

  • 35104 Gading

  • 35105 Langit Biru

  • 35106 Lampu Biru

  • 35107 Sedeng Biru

  • 35108 Keusik

  • 35109 Konéng

  • 35110 Oranyeu

  • 35111 Jeruk Nipis

  • 35112 Héjo

  • 35113 Beureum

  • 35114 Mawar

  • 35115 Beige

  • 35210 Kai Hampang

  • 35213 Kai Alami

  • 35215 Kumbah Kayu

  • 35217 Kayu Merbau

  • 35219 Kai Klasik

  • 35222 Kayu Emas

  • 35223 Kai Hideung

  • 35225 Brown Kai

video

>

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *