sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Véteri Héterogen

Lantai vinil akustik
Résistansi anu saé pikeun lekukan sareng abrasi
Cocog sareng daérah lalu lintas anu beurat: toko, kantor, sakola, rumah sakit ...

nunjukkeun

● Performa akustik anu saé

● Abrasion luar biasa sareng résistansi goresan

● Pangropéa anu gampang, henteu aya lilin pikeun hirup & tahan noda anu luhur

● Pangropéa anu hemat biaya


COLOR
kelir
  • 35101 Héjo Héjo

  • 35102 Sedeng Abu

  • 35103 Cahaya Coklat

  • 35104 Gading

  • 35105 Langit Biru

  • 35106 Lampu Biru

  • 35107 Sedeng Biru

  • 35108 Keusik

  • 35109 Konéng

  • 35110 Oranyeu

  • 35111 Jeruk Nipis

  • 35112 Héjo

  • 35113 Beureum

  • 35114 Mawar

  • 35115 Beige

  • 35210 Kai Hampang

  • 35213 Kai Alami

  • 35215 Kumbah Kayu

  • 35217 Kayu Merbau

  • 35219 Kai Klasik

  • 35222 Kayu Emas

  • 35223 Kai Hideung

  • 35225 Brown Kai

video

>

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun