sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Véteri Héterogen> Keunggulan Uni

Lantai Komérsial
Kaunggulan Uni

Kaunggulan Uni

● Lapisan anggo transparan kalayan desain anu dicetak, daya tahan luhur.

Cocog sareng daérah patalimarga anu luhur

● Pangropéa gampang & henteu aya lilin pikeun hirup & tahan noda tinggi

● Ramah kanggo kaséhatan sareng lingkungan


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai vinyl anu didukung busa akustik
Nyadiakeun cushioning underfoot
Pilihan kahiji pikeun wewengkon umum jeung komérsial

Topflor Excellence Uni is an antistatic, acoustic foam backed vinyl floorcovering available in 1.80m wide sheet form and offering 18 dB sound insulation. Excellence Uni has a plain coloured design, making it ideal for cut design work. The calendered wearlayer is treated with UV coating, anti-glazing treatment, which facilitates ease of maintenance and eliminates the need for acrylic emulsion. The product comprises a high density foam reinforced with glass fibre. It incorporates a fungistatic and bacteriostalic treatment.

Overview-Excellence Uni

kelir
  • 5101

  • 5102

  • 5103

  • 5104

  • 5105

  • 5106

  • 5107

  • 5108

  • 5109

  • 5110

  • 5111

  • 5112

  • 5357

  • 5368

  • 5372

  • 5381

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *