sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Véteri Héterogen> Kaanggunan

Lantai Komérsial
kamewahan

kamewahan

● Performa akustik anu saé

● Abrasion luar biasa sareng résistansi goresan

● Pangropéa anu gampang, henteu aya lilin pikeun hirup & tahan noda anu luhur

● Pangropéa anu hemat biaya


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai akustik
Kapadetan luhur panutup busa sél ditutup
Cocog jeung wewengkon lalulintas beurat: toko, kantor, sakola, rumah sakit ...

Elegance heterogeneous vinyl flooring offers excellent acoustic properties plus good resistance to indentation, abrasion and tearing. With a range of designs that provide outstanding creative opportunities, it is ideal for high-traffic areas in education, healthcare, offices, leisure and retail.

The surface benefits from PUR treatment means no wax and no polish for life. It also requires less water and detergents for cleaning. providing clear benefits for both the environment and for life cycle costs. Elegance is also available in compact version.

Overview-Elegance

kelir
  • 3601

  • 3602

  • 3603

  • 3604

  • 3605

  • 3606

  • 3607

  • 3608

  • 3609

  • 3610

  • 3611

  • 3612

  • 3613

  • 3614

  • 3615

  • 3616

  • 3617

  • 3618

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *