sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jalan Gym>Gymfit>GYMFIT

Jalan Gym
GYMFIT
Daptar aplikasi
Beurat Gratis
Wewengkon Cardio
Latihan fungsional
Latihan Kelompok
TEKNIK DATAS
nu ngeunaan jeung susunan Jalan Gym
ukuran roll 1m x 10~20m
kakandeleun 6mm, 8mm, 10mm
Ukuran ubin 50 x 50cm, 100 x 100cm
kakandeleun 15mm, 20mm, 25mm, 30mm


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai Gym propésional
Beurat karét sintétis tahan-tahan, awét
Nyayogikeun insulasi sora sareng geter anu hadé

GYMFIT produced with impermeable non-porous virgin rubber, safer and much more hygienic than any other, no water, liquid or sweat can penetrate in them, avoiding bad odours and easing the cleaning and disinfection. 

Overvie-Gympro

kelir
  • 1001

  • 1002

  • 1003

  • 1004

  • 2001

  • 2002

  • 2003

  • 2004

  • 2005

  • 2006

  • 2007

  • 2008

  • 2009

  • 3001

  • 3002

  • 3003

  • 4001

  • 4002

  • 4003

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *