sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jalan Gym>Karét Gym>Spoflex

Jalan Gym
Spoflex
Daptar aplikasi
Sport complex
Ice-rink
Klub kabugaran
Free weight
TEKNIK DATAS
nu ngeunaan jeung susunan Lantai Karét
Jumlah ketebalan 6.0 mm
Lebar ubin 100 cm
Panjang ubin 100 cm
total beurat 8900 g / m2


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai karét premium
Ngalawan beban beurat anu disababkeun ku paku atanapi lumpat skate
Lapisan permukaan non-porous mastikeun kabersihan

Ideal solution in the special sports floors for figure skating and ice hockey and their supplement areas such as locker room with double-layer provides impact absorption while assuring permanent resilience against heavy loads caused by spikes or skate runners withstanding static load from heavy fitness equipments-no remarkable imprint when occasional relocation of such equipments non-porous surface layer assures hygiene and easy maintenance bacteriostatic and fungistatic against sweat and saliva

Overview-Spoflex

kelir
  • 6201

  • 6202

  • 6203

  • 6204

  • 6205

  • 6206

  • 6207

  • 6208

  • 6209

  • 6210

  • 6211

  • 6212

  • 6213

  • 6214

  • 6215

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *