sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jalan Gym>Karét Gym>Gympower

Jalan Gym
Gympower
Daptar aplikasi
Cardio & Kakuatan
Beurat Gratis
fungsi
Palang Palang
Traffic Areas
ngangkut
TEKNIK DATAS
nu ngeunaan jeung susunanRubber Floor
Jumlah ketebalan6mm, 8mm
Lebar ubin100cm
Panjang ubin100cm
total beuratTingali kana lembar data téknis
  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Durability sareng tahan slip
Serepan sora
Pangropéa gampang

Classic inspiration meets modern purpose. The result is a premium rubber floor covering that elevates interiors with unparalleled durability and versatile design. Its dense surface structure delivers proven strength under pressure, standing up to even the toughest workplace conditions without sacrificing style.

Overview-Gympower

kelir
  • 9501 Dark Wood

    9501 Dark Wood

  • 9502 Oranyeu

    9502 Oranyeu

  • 9503 Beureum

    9503 Beureum

  • 9504 Ungu

    9504 Ungu

  • 9505 Coklat

    9505 Coklat

  • 9506 Hideung

    9506 Hideung

  • 9507 Héjo poék

    9507 Héjo poék

  • 9508 Grey

    9508 Grey

  • 9509 Oracle

    9509 Oracle

  • 9510 Poék Héjo

    9510 Poék Héjo

  • 9511 Blue

    9511 Blue

  • 9512 Royal Blue

    9512 Royal Blue

video

微 信 图片 _20220317085558

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *