sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Olahraga>Lantai Badmiton

BWF Certified sareng standar - kelas 1
Koéfisién hébat gesekan nawiskeun résistansi slip optimal
Sipat nyerep shock anu unggul

Lantai Badmiton

● Sayogi pikeun badé angkat

● Gampang dipasang permukaan maén portabel

● Kanyamanan pamuter hébat sareng panangtayungan

● Struktur embossing didamel pikeun footing anu sampurna

● Nyertakeun ngabingungkeun garis kaulinan anu aya

● Pikeun latihan badminton optimal


COLOR
kelir
  • MINT Héjo-8602

video

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun