sadaya Kategori
EN

Imah>produk>barang-barang tambahan>napel

Perekat akrilik
Cocog pikeun beungkeutan lanté PVC, lantai olahraga sareng karpét didukung PVC, sareng sajabana.
Kakuatan beungkeut luhur pisan, gratis pelarut

napel

● Perekat dispersi kinerja tinggi pikeun beungkeutan lambar PVC, vinil fléksibel sareng ubin quartz, busa sareng karpét anu didukung ku PVC, jst.  

● Gratis pelarut  

● Konsumsi ékonomis

● Kakuatan beungkeut pisan tinggi

● Roller castor cocog  

● Cocog pikeun dianggo ku pemanasan handapeun lantai

COLOR
video
ngundeur
INQUIRE
nyarankeun