Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Kur blini dysheme PVC, duhet të zgjidhni një fund të dendur ose një fund të shkumëzuar

Views:20 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-04-13 Origjina: Faqja

Me ndryshimin e konceptit të konsumit të njerëzve, dyshemeja plastike po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar në tregun e brendshëm, veçanërisht në vendet tregtare. Përdoret në zyra të ndryshme, vende biznesi dhe dyqane. Plastikat tregtare PVC Dyshemetë ndahen në funde të shkumëzuara dhe në fund të dendura sipas shtresave të ndryshme të materialit bazë. Kur blini dysheme PVC, cili nga llojet e shkumëzuara dhe ato të dendura është më i përshtatshëm për ju?

Shkumëzimi i pjesës së poshtme nënkupton shtimin e agjentit të shkumëzimit në procesin e prodhimit për ta bërë shtresën e poshtme më me gëzof, dyshemeja është më e butë, ka një elasticitet të mirë, mund të luajë një efekt të mirë zbutës, mund të mbrojë sigurinë e atletëve dhe është më i përshtatshëm për dysheme sportive. Në, aplikimi në kopshte është gjithashtu shumë i zakonshëm në ditët e sotme.

Fundi i dendur nuk është i shkumëzuar dhe struktura është më e dendur, dyshemeja është më e fortë dhe ka veti më të forta shtypëse. Për një zyrë më të lehtë, shpesh është e nevojshme të vendosni dollapë, karrige dhe tavolina të ndryshme. Nëse e përdorni Nëse dyshemeja plastike e shkumëzuar vendoset për një kohë të gjatë, është e lehtë të formosh gropa dhe të ndikosh në efektin estetik. Prandaj, në realitet, vendet komerciale relativisht të nivelit të lartë kryesisht përdorin dysheme komerciale kompakte.

Si fundi i shkumëzuar dhe fundi i dendur i dyshemesë plastike kanë pikat e tyre të forta. Fundi i shkumëzuar është i butë dhe është më lehtë të lihen dhëmbëzime kur vendosen sende të rënda mbi të, por aftësia e rikuperimit është gjithashtu më e fortë; sipërfaqja e pjesës së poshtme të dendur nuk është e lehtë për të lënë dhëmbëzime, por performanca e rezistencës është e dobët, dhe nëse ka një dhëmbëzim, është e vështirë të rivendosësh formën origjinale. Prandaj, kur zgjedhim, mund të zgjedhim dyshemenë e duhur të PVC në përputhje me kërkesat e vendit.

01