Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Çfarë duhet t'i kushtoj vëmendje kur blej dysheme plastike PVC për qendrat tregtare?

Views:58 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2019-06-03 Origjina: Faqja

Dyshemeja plastike PVC aktualisht përdoret gjerësisht në vendet e ndërtimit si shtëpi, shkolla dhe ndërtesa zyrash. Megjithëse dyshemeja përdoret nga shumë njerëz, qendrat tregtare gjithashtu përdorin më shumë, kështu që si të zgjidhni dyshemenë plastike PVC në qendrat tregtare, Topflor do t'ju shoqërojë.

Qendrat tregtare kanë një fluks të madh pasagjerësh dhe një sipërfaqe të madhe, kështu që cilësia e materialeve tokësore të kërkuara duhet të jetë relativisht të larta, dhe ato duhet të jenë rezistente ndaj konsumit. Përveç kësaj, ka shumë fëmijë të moshuar në qendrat tregtare, të cilat lehtë mund të shkaktojnë bllokime dhe rënie. Dyshemeja plastike në thelb duhet të jetë rezistente ndaj konsumit dhe jo e rrëshqitshme, e ndjekur nga ngjyra dhe trashësia.

Topflor Dyshemeja plastike PVC përdoret gjerësisht në vende të ndryshme të trafikut të pasagjerëve, të tilla si qendrat tregtare, spitalet, etj, sepse Topflor Produktet seri homogjene depërtuese të dyshemesë PVC kanë rezistencë të lartë ndaj gërryerjes, performancë të mirë kundër rreshqitjes dhe shkallën e zjarrit B1, e cila është shumë e zgjatur Jeta e shërbimit të dyshemesë plastike PVC, Topflor Ndërtimi i dyshemesë plastike PVC është i përshtatshëm, shkurtoni periudhën e ndërtimit dhe siguroni biznesin normal të qendrës tregtare.

 Prandaj, për të blerë dysheme plastike PVC në qendrat tregtare, duhet të identifikoni markën, të rishikoni raportin e provës dhe të merrni parasysh performancën. Topflor Dyshemeja plastike PVC ka kaluar gati 40 vërtetime provash, përfshirë produktet, teknologjinë dhe ndërtimin.