Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Çfarë duhet të bëj nëse toka e kopshtit shpesh dëmtohet? Mund të dëshirojë të provojë dysheme PVC super të qëndrueshme ndaj konsumit

Views:47 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2020-07-13 Origjina: Faqja

Kopshtet e fëmijëve janë vendet ku fëmijët e vegjël mësojnë dhe rriten. Materialet e dyshemesë janë të lidhura ngushtë me jetën e fëmijëve të kopshtit. Cilësia e materialeve të dyshemesë gjithashtu lidhet me shëndetin dhe sigurinë e fëmijëve. Prandaj, materialet e dekorimit të kopshtit duhet të zgjidhen në mënyrë rigoroze.

Por në fakt, nëse doni të zgjidhni materiale dekorative që janë të dobishme për rritjen e shëndetshme të fëmijëve të vegjël, gjëja e parë që duhet kushtuar vëmendje është "jeshile", "siguri" dhe "mbrojtje e mjedisit", jo vetëm kjo, por edhe të tjera vetitë e tokës! topflor ju çon të njihni materialin e dyshemesë PVC të përshtatshme për kopshtin e fëmijëve.

Aktualisht, dyshemeja e brendshme që përdoret në kopshte është kryesisht dysheme me PVC. Terreni është vendi ku fëmijët kanë më shumë kontakt. Atyre u pëlqen të kthehen, të vrapojnë, të lexojnë libra dhe të luajnë lojëra në tokë. Prandaj, dyshemeja duhet të jetë miqësore me mjedisin, dhe gjithashtu duhet të ketë performancë kundër rrëshqitjes, të pastër, të heshtur, fleksibël dhe rezistente ndaj konsumit. Materiali i dyshemesë së kopshtit duhet të ketë një prekje të ngrohtë për të përmbushur nevojat e rritjes së fëmijëve.

Dyshemeja PVC ka rezistencë super pastrimi, rezistencë ndaj ndotjes, rezistencë ndaj ujit, rezistencë ndaj alkaleve dhe jetë të gjatë shërbimi, dhe është bërë e preferuara e re e shumë kopshteve.

Dyshemeja PVC e kopshtit është e papërshkueshme nga uji, dhe mësuesi mund ta shpëlarë atë drejtpërdrejt, por nuk rekomandohet të laget PVC i zakonshëm për një kohë të gjatë, e cila është e lehtë për të shkurtuar jetën e shërbimit.

Dyshemeja PVC është një material jeshil dhe miqësor me mjedisin: 100% lëndë e parë e re, duke përfshirë pluhur PVC, pluhur guri, plastifikues, stabilizues, pa plastifikues o-ftalat, 100% të riciklueshëm, pa metale të rënda, DOP, VOC, metale të rënda, Formaldehidi dhe benzeni përmbushin çertifikimin francez të nivelit të lartë A + për çertifikimin e ambientit të brendshëm.

Dyshemeja PVC është një material i pastër: 100% i papërshkueshëm nga uji, PVC dhe uji nuk kanë afinitet dhe nuk do të formohen për shkak të lagështisë së lartë. Në zonat jugore me më shumë stinë me shi, dyshemeja nuk do të deformohet për shkak të lagështisë, e cila është një zgjedhje e mirë për kopshtin e fëmijëve.

Dyshemeja super e qëndrueshme ndaj PVC nuk do të dëmtohet lehtë, duke lejuar fëmijët të vrapojnë lirshëm mbi të. Anti-myk, anti-bakterial, rezistent ndaj njollave, pastrohet lehtë, është i qëndrueshëm dhe nuk është i deformuar.

Dyshemeja super e qëndrueshme ndaj PVC mund të projektohet në një stil të unifikuar sipas mjedisit të kopshtit, duke u dhënë fëmijëve vende të ndryshme të kopshtit.