Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Cilat materiale ndihmëse janë të nevojshme për shtrimin e dyshemesë plastike tregtare

Views:63 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-01-26 Origjina: Faqja

Dyshemeja plastike tregtare është një material i njohur për dyshemetë sot. Friendlyshtë miqësore me mjedisin, nuk rrëshqet, reziston ndaj konsumit, e lehtë, pastrohet lehtë dhe është e rehatshme në këmbë. Përdoret gjerësisht në vendet mjekësore, vendet e arsimit, vendet e pensionit, vendet e zyrave, vendet tregtare, etj. Pra, cilat materiale ndihmëse janë të nevojshme për asfaltimin?

Material ndihmës

1 agjent ndërfaqeje

Shtë një material i lëngët dhe duhet të përdoret për vetë-nivelim. Agjent i trajtimit të ndërfaqes emulsionale, i përdorur për abetaren e bazave thithëse si betoni, llaçi çimento dhe bazat anhidrite në mure dhe dysheme, domethënë për të mbyllur kapilarët dhe boshllëqet e bazës për të zvogëluar porozitetin Thithjen e shtresës bazë; në të njëjtën kohë, rrit ngjitjen e ndërfaqes së shtresës bazë dhe vepron si një urë lidhëse; shtresa bazë pas abetares mund të jetë vetë-niveluese dhe konstruksioni nivelues.

04

2 Çimento vetë-niveluese

Shtë një material për rrafshimin e tokës me rrjedhshmëri shumë të mirë. Mund të përdoret për themele të ndryshme me rrafshinë e dobët, dhe mund të përdoret në dysheme mermeri dhe dysheme me pllaka. Niveli i shpejtë dhe automatik i tokës, vendosja e shpejtë, tkurrja e ulët; kontroll i lirë i trashësisë së konstruksionit; trashësia e ndërtimit prej 2-4 mm; ekonomike dhe të përballueshme. Për shkak se dyshemeja PVC kërkon rrafshinë relativisht të lartë të bazës së trotuarit, vetë-nivelimi zakonisht kërkohet në ndërtimin normal.

05

3 ngjitës spirale

Shtë një material ngjitës për lidhjen me dyshemenë e mbështjelljes, një ngjitës efikas me bazë uji, i përshtatshëm për ngjitjen e të gjitha llojeve të mbështjelljes PVC dhe dyshemesë së fletës, qilimit mbështetës të PVC, etj. Në shtresën e bazës thithëse.

06

Lidhja 4 tela

Teli i saldimit është një material që lidh boshllëqet në dyshemenë e mbështjelljes PVC. Boshllëqet bashkohen së bashku për të formuar një tërësi, e cila është jo vetëm e bukur, por gjithashtu parandalon kullimin e ujit dhe rritjen e baktereve.

07