Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Cilat janë përparësitë e dyshemesë sportive PVC?

Views:68 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2019-06-03 Origjina: Faqja

Cilat janë përparësitë e dyshemesë sportive PVC? Kryesisht përfshin avantazhet e mbrojtjes së mjedisit, rezistencës ndaj konsumimit, izolimit të zërit, rezistencës ndaj zjarrit dhe lagështisë dhe ndjesinë e mirë të këmbës. Përdoret gjerësisht në vendet e zhvilluara, por duke pasur parasysh faktin se shumë përdorues të brendshëm nuk kanë kuptim të mjaftueshëm të dyshemeve sportive PVC, unë do të prezantoj njohuritë përkatëse rreth dyshemeve sportive këtu. Për referencë të blerësve dhe miqve.

Dyshemetë sportive PVC kanë përparësi jashtëzakonisht të jashtëzakonshme për sa i përket rezistencës ndaj konsumimit. Gjatë procesit të zhvillimit, veshjet rezistente ndaj konsumit të TPU do të shtohen në shtresën sipërfaqësore. Shtimi i veshjeve rezistente ndaj konsumit të TPU mund të lehtësojë konsumimin e dyshemeve PVC, të tilla si sipas autoritetit kombëtar Inspektimi i organizatës tregon se jeta e shërbimit të dyshemesë sportive Topflor PVC e bërë nga teknologji e përparuar mund të arrijë më shumë se dhjetë vjet, nga të cilat shtresa transparente ndaj veshin transparente TPU është e domosdoshme, gjë që e bën rezistencën mesatare të veshjes së dyshemesë sportive PVC Topflor. Numri arrin më shumë se 4000 rrotullime, dhe niveli i rezistencës ndaj konsumimit është niveli Ac4, i cili mund t'i përgjigjet në mënyrë të përkryer përdorimit të mjediseve të ndryshme.

Krahasuar me dyshemetë e materialeve të tjerë, dyshemeja sportive PVC është një dysheme që kursen shumë kohë dhe instalohet lehtë. Për shembull, instalimi dhe ndërtimi i dyshemesë sportive Topflor PVC është shumë i shpejtë dhe i përshtatshëm, pa llaç çimentoje, pa inxhinieri ndërtimi, kushte të mira toke mund të lidhen me ngjitës të posaçëm për mbrojtjen e mjedisit, mund të përdoret në 24 orë dhe mund të jetë lirisht mbledhur, kurseni Kursim Kohe.

Lidhur me materialet e tjera dhe materialet e dyshemesë, dyshemeja sportive PVC është ende një dysheme e rehatshme dhe e sigurt. Merrni dyshemenë sportive PVC Topflor si një shembull. Ka elasticitet të butë dhe të fortë. Ky elasticitet i rehatshëm i bën njerëzit të ndihen shumë të butë. Komode Përveç kësaj, dyshemeja sportive PVC Topflor gjithashtu ka karakteristikat e përçueshmërisë së mirë termike, shpërndarjes së njëtrajtshme të nxehtësisë dhe koeficientit të vogël të zgjerimit termik, gjë që bën që temperatura e sipërfaqes së tij shpesh të mbahet brenda kufijve të përshtatshëm të trupit të njeriut. Përveç kësaj, parket sportiv PVC Topflor bazohen në "ergonomi" si bazë referimi, duke përdorur pajisje të importuara nga Franca dhe të prodhuara sipas teknologjisë më të përparuar në botë.

Produkti ka karakteristikat e koeficientit të përshtatshëm të fërkimit dhe koeficientit të shkëlqyeshëm anti-trung. Dyshemeja sportive Topflor PVC është projektuar gjithashtu me një funksion unik shumë-drejtues anti-rrëshqitës në sipërfaqen rezistente ndaj konsumit, e cila mund ta bëjë tabanin të ngjitet në tokë në çdo kohë, dhe ka fuqi të fortë reagimi ndërsa është kundër rrëshqitjes, dhe ekziston nuk ka pikë të vdekur elastike.