Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Të kuptojnë njohuritë e dyshemesë antistatike

Views:5 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-08-23 Origjina: Faqja

Dyshemeja PVC antistatike është një lloj i ri i materialit dekorativ të dyshemesë me peshë të lehtë që është shumë i popullarizuar sot në botë. Quhet gjithashtu "material i lehtë" dhe është përdorur gjerësisht në Kinë.

 

Dyshemeja PVC antistatike është bërë nga rrëshira PVC si trup kryesor dhe është bërë nga një teknologji e veçantë përpunimi. Ndërfaqja e grimcave PVC formon një rrjet statik të energjisë elektrike, i cili ka një funksion të përhershëm anti-statik. Duket si mermer dhe ka një efekt më të mirë dekorativ. Është i përshtatshëm për vendet ku kërkohet pastrim dhe antistatikë, si dhoma kompjuteri të kontrolluara nga programi, dhoma kompjuteri dhe punëtori të pastra në industrinë e telekomunikacionit dhe elektronikës.

 

Dyshemeja antistatike quhet edhe dysheme përçuese, sepse kur njerëzit janë duke ecur, fërkimi midis këpucëve dhe dyshemesë do të gjenerojë elektricitet statik, kështu që sipërfaqja e dyshemesë do të tërheqë pluhurin në ajër, i cili do të ketë një ndikim të caktuar në disa fabrika elektronike. Shtimi i materialeve përcjellëse në dyshemenë PVC është dyshemeja PVC antistatike, dhe dyshemeja PVC antistatike është gjithashtu një lloj dyshemeje PVC.

 

Dyshemeja PVC antistatike mund të instalohet në disa dhoma kompjuteri dhe fabrika elektronike, gjë që mund të zvogëlojë ndikimin e elektricitetit statik në pajisjet në dhomën e kompjuterave dhe fabrikat elektronike.

 

Dyshemeja PVC antistatike sjell shumë komoditet në jetën tonë. Dyshemeja PVC antistatike ka funksion të përhershëm antistatik, me peshë të lehtë, forcë të lartë, rezistencë ndaj gërryerjes, rezistencë ndaj acideve, rezistencë ndaj alkaleve, kundër plakjes, retardant flakë dhe funksione të tjera. Funksioni anti-statik i dyshemesë PVC antistatike mund të mbrojë përcjelljen e ekspozuar të kabllove, telave, linjave të të dhënave dhe prizave të ndryshme, dhe mund të lidhet lirshëm me pajisjet elektrike, gjë që është shumë e përshtatshme për shtrimin dhe mirëmbajtjen.