Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Zgjedhja më e mirë për dyshemetë e jashtme të këndeve të lojërave

Views:5 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-07-02 Origjina: Faqja

Ndërsa kuptimi i njerëzve për dyshemetë e montuara të varura po thellohet, ka gjithnjë e më shumë ambiente sportive me dysheme të montuara të varura në natyrë. Pra, cilat janë avantazhet e vendosjes së ambienteve të jashtme me dysheme të montuara të varura?

1 Kati i montuar i varur është i përshtatshëm për një sërë terrenesh sportive në natyrë, si basketboll, badminton, pingpong, kopshte, etj.

2 Lëndët e para të dyshemeve të montuara të varura janë bërë kryesisht nga materiale të pjekura polipropileni me rezistencë të lartë (PP) miqësore me mjedisin, të cilat janë jo toksike, pa erë, të papërshkueshëm nga uji dhe rezistente ndaj lagështirës, ​​baktere jo parazitare dhe miqësore me mjedisin; Materialet PP janë materiale të kategorisë ushqimore, të sigurta dhe sanitare.

3 Dyshemeja e montuar e varur mund të instalohet drejtpërdrejt në sipërfaqen e themelit të çimentos ose asfaltit pa ngjitje. Kopsa e lidhjes teleskopike pa pagesë në formë "fëmijë-nënë" është shumë e thjeshtë për t'u instaluar dhe mund të çmontohet sipas dëshirës.

4. Dizajni i rregullt i pezullimit me brazdë të dyshemesë së montuar të varur në natyrë mundëson kullim të shpejtë dhe rezistencë ekstreme ndaj lagështirës në fund të dyshemesë; siti mund të rikthehet shpejt për t'u përdorur pas shiut dhe borës dhe nuk ndikohet nga uji dhe bora. Mirëmbajtja duhet vetëm të lahet me ujë dhe dëmtimi lokal duhet vetëm të përditësohet dhe mirëmbahet. Ka performancë të fortë kundër plakjes, kohë të gjatë përdorimi dhe kosto të ulët të mirëmbajtjes.

5 Vendet sportive në natyrë ndikohen shumë nga klima. Temperatura e dyshemesë së montuar të pezulluar mund të aplikohet midis minus 40 gradë dhe minus 60 gradë, dhe performanca e lëvizjes së dyshemesë nuk ndikohet nga klima dhe stinët. Dhe dyshemeja është rezistente ndaj rrezatimit ultravjollcë, gjë që mund të sigurojë që dyshemeja të mos zbehet kur ekspozohet në rrezet e diellit për një kohë të gjatë.

6 Dyshemeja e montuar e varur ka absorbim super të fortë të goditjeve, rikthim të topit, anti-fërkim dhe kapacitet ngarkese; Dyshemeja sportive e montuar e varur adopton lidhës elastik strukturor, këmbë të dendura mbështetëse dhe dizajn brinjësh në formë harku, të cilat pjesërisht do të transmetojnë ndikimin e madh në çast në pikat e dendura mbështetëse, duke formuar një matricë elastike që lehtëson goditjen dhe mbron gjunjët, kyçet e këmbës, nyjet e shpinës dhe qafës së mitrës.

7 Dyshemeja e montimit të varur ka ngjyra të pasura dhe tekstura të shumta. Mund të montohet dhe projektohet lirisht sipas karakteristikave të sitit dhe preferencave të klientëve; montimi i thjeshtë, ngjyrat e bukura dhe këmbët e rehatshme mund të zgjojnë interesin instinktiv të njerëzve për sportin.