Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Disa faktorë kryesorë që përcaktojnë cilësinë e dyshemesë PVC

Views:12 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-06-24 Origjina: Faqja

Dyshemeja plastike PVC ka karakteristikat e papërshkueshme nga pluhuri, lagështia, anti-korrozioni, jo-rrëshqitëse, rezistente ndaj konsumit, e lehtë për t'u instaluar, e lehtë për t'u pastruar, e lehtë për t'u mirëmbajtur, këmbë të rehatshme dhe mbrojtje mjedisore. Dyshemeja PVC plastike plotëson plotësisht nevojat e klientëve. Çmimi i dyshemesë plastike PVC varion nga disa juanë në qindra juanë për metër katror. Çmimet e ndryshme kryesisht pasqyrojnë ndryshimin në cilësinë e dyshemesë? Pra, cilët janë faktorët që ndikojnë në cilësinë e dyshemesë plastike PVC?

 

01 nëse lënda e parë është e re apo e ricikluar

 

Për të kursyer kostot, disa prodhues përdorin materiale të ricikluara për të prodhuar dysheme plastike PVC. Dyshemeja plastike duke përdorur lëndë të para 100% të reja është më miqësore me mjedisin dhe mund t'i rezistojë në mënyrë më efektive plakjes, kështu që ka një jetë më të gjatë shërbimi.

 

02 Trashësia totale e dyshemesë plastike dhe trashësia e shtresës rezistente ndaj konsumit

 

Sa më e trashë të jetë trashësia totale, aq më e trashë është shtresa rezistente ndaj konsumit, aq më shumë materiale përdoren në prodhimin e saj dhe aq më e rehatshme është ndihma e këmbës.

Sipërfaqja e dyshemesë plastike PVC komerciale ka një shtresë të veçantë të përpunuar të teknologjisë së lartë transparente rezistente ndaj konsumit dhe rrotullimet e saj rezistente ndaj konsumit mund të arrijnë 300,000 rrotullime. Ndër materialet tradicionale të dyshemesë, dyshemeja e laminuar më rezistente ndaj konsumit ka një revolucion rezistent ndaj konsumit prej vetëm 13,000 rrotullimesh, dhe një dysheme e mirë laminat ka vetëm 20,000 rrotullime.

 

03 Procesi i prodhimit

 

Ai përdor metodën e gërvishtjes dhe metodën e kalenderimit. Proceset e ndryshme të prodhimit kanë qëndrueshmëri të ndryshme të dyshemesë plastike PVC. Sa më i lartë të jetë stabiliteti, aq më i mirë është cilësia.

 

04 Nota e shtresës së printimit

 

Sa më e lartë të jetë nota, aq më e hollë është tekstura dhe cilësia e printimit përcakton drejtpërdrejt pamjen e dyshemesë plastike PVC. Dyshemeja plastike PVC me cilësi të lartë duhet të ketë modele të pasura dhe të larmishme dhe detaje të qarta.

 

05 Nëse ka një shtresë UV në sipërfaqe

 

Shtresa UV jo vetëm që parandalon rrezet ultravjollcë, por gjithashtu ka rezistencë të fortë ndaj njollave. Dyshemeja plastike PVC me trajtim sipërfaqësor UV është më rezistente ndaj njollave se ajo pa UV dhe është e lehtë për t'u kujdesur çdo ditë.

 

06 Dendësia e shtresës së fibrave të qelqit

 

Sa më mirë të jenë materialet e përdorura për shtresën rezistente ndaj konsumit, shtresën e fibrave të qelqit dhe lëndëve të tjera të para, aq më e lartë është dendësia, aq më e mirë është cilësia e dyshemesë plastike përkatëse PVC.

07 Dysheme Plastike PVC Markë

Pozicionimi i çdo marke bën që cilësia e saj të jetë e ndryshme. Për një markë të mirë të dyshemesë plastike PVC, kur zgjidhni lëndët e para, çdo shtresë materiali konsiderohet e menduar, dhe në të njëjtën kohë, përdoret teknologjia e duhur e prodhimit për të siguruar cilësinë e produktit dhe performancën e çdo projekti.

Marka të ndryshme kanë cilësi të ndryshme. Përveç kësaj, nën të njëjtën markë, ka seri të ndryshme produktesh, dhe nën këtë seri, ka parametra të ndryshëm të trashësisë së produktit dhe parametra të ndryshëm të gjerësisë. Cilësia është natyrshëm e ndryshme. Prandaj, kur zgjidhni, duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë parametrave të trashësisë dhe rezistencës ndaj konsumit të produktit. Produktet e përdorura në disa vende mund të arrijnë kombinimin më të mirë të cilësisë dhe çmimit.