Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Dyshemeja sportive PVC e caktuar për lojëra olimpike dhe gara të tjera ndërkombëtare

Views:5 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-08-05 Origjina: Faqja

Dyshemeja sportive PVC është një lloj dyshemeje sportive e zhvilluar posaçërisht për ambiente sportive duke përdorur materiale polivinilklorur. Në përgjithësi është i laminuar me një strukturë me shumë shtresa dhe në përgjithësi ka një shtresë rezistente ndaj konsumit, një shtresë fije xhami, një shtresë shkumë elastike dhe një shtresë bazë. Aplikimi i dyshemeve sportive PVC është shumë i gjerë. Është caktuar për Lojërat Olimpike dhe garat e tjera ndërkombëtare për të përdorur dysheme sportive PVC. Mund të shihet se perspektiva e tregut për këtë lloj dyshemeje sportive PVC është shumë e gjerë.

Dyshemeja sportive PVC përdoret gjerësisht në ambiente të ndryshme sportive, si: badminton, pingpong, volejboll, tenis, basketboll dhe vende të tjera të garave dhe stërvitjeve, si dhe ambiente shumëfunksionale, palestra të ndryshme, dhoma kërcimi, shkolla, parqe argëtimi, kopshte, spitale Vende eventesh etj., për të minimizuar dëmtimet sportive.

Dyshemeja sportive PVC është e ndarë në shtresa të ndryshme dhe secila shtresë ka funksione të ndryshme, gjë që sjell një garanci të besueshme për sportin dhe mund të minimizojë dëmtimet e sportistëve. Dyshemeja sportive PVC ka veti të mira kundër rrëshqitjes, të cilat mund të përmirësojnë shumë nivelin konkurrues të atletëve. Në të njëjtën kohë, për shkak të thithjes së mirë të goditjeve të dyshemesë sportive PVC, mund të mbrojë mirë nyjet e kyçit të këmbës dhe gjurit të atletit.