Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Dyshemetë plastike PVC preferohen për parqet argëtuese për fëmijë

Views:5 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-07-09 Origjina: Faqja

Fëmijët që luajnë në parkun argëtues jo vetëm që do të argëtohen shumë, por edhe do t'i stimulojnë fëmijët të mësojnë më shumë aftësi. Dekorimi i parqeve argëtuese për fëmijë është kryesisht në përputhje me zemrat e fëmijëve, por materialet e zakonshme të dyshemesë nuk mund të kënaqin dekorimin e përgjithshëm të parqeve argëtuese për fëmijë. Kjo është arsyeja pse shumë biznese zgjedhin dyshemenë plastike pvc.

 

1. I qëndrueshëm ndaj lagështirës, ​​i papërshkueshëm nga pluhuri, i lehtë për t'u pastruar. Dyshemeja PVC është e lehtë për t'u pastruar, mirëmbajtja e rregullt mund ta bëjë dyshemenë të lëmuar dhe të pastër. Teknologjia speciale e trajtimit, anti-bakterial dhe kundër mykut, dyshemeja e gjelbër PVC përmban veti anti-bakteriale, të cilat mund të pengojnë ngjitjen dhe rritjen e baktereve, lidhjen pa probleme, shmangien e defekteve të pllakave të dyshemesë dhe ndotjen e lehtë, si dhe parandalimin e lagështirës, ​​pluhurit, dhe higjienës. efekt.

 

2. Veti të shkëlqyera kundër rrëshqitjes dhe elastike. Kur ndeshet me ujë, këmba ndihet më astringente, përmirëson fërkimin dhe ka performancë të mirë kundër rrëshqitjes. Loja është natyra e fëmijëve, dhe gunga dhe gunga janë të pashmangshme. Dyshemeja PVC përdor koeficient të arsyeshëm të fërkimit dhe efekt tampon, shpërndan me zgjuarsi presionin e ecjes dhe ka një performancë të caktuar të thithjes së goditjeve, gjë që përmirëson shumë funksionin kundër rrëshqitjes së tokës dhe u jep njerëzve një ndjenjë të rehatshme të këmbës.

 

3. Siguria është më e rëndësishmja. Fëmijët janë në kontakt me tokën dhe siguria dhe mbrojtja e mjedisit duhet të jenë konsiderata kryesore. Lënda e parë për prodhimin e dyshemeve PVC është polivinilklorur krejt i ri, i cili mund të parandalojë metalet e rënda, formaldehidin dhe gazrat e tjerë toksikë nga dëmtimi dhe ndotja nga burimi. Edhe nëse fëmijët janë në kontakt të ngushtë, nuk do të ketë asnjë problem, duke siguruar një mjedis të sigurt dhe të sigurt për fëmijët për të luajtur.

 

4. Përshtatje e personalizuar. Dyshemeja PVC e personalizuar, në kushtet e ngjyrës monotone dhe uniforme, e përshtatur për nevojat e parqeve argëtuese, dizajn i përshtatur kurbës dhe përshtatje modeli për të shmangur lodhjen estetike. Modelet mund të personalizohen dhe opsionet e trashësisë janë gjithashtu të larmishme. Vizatimi i modeleve, grafikave dhe LOGO-s në dyshemenë PVC thyen standardet tradicionale monotone dhe të standardizuara të dekorimit.