Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Dysheme PVC, përshkruaj personalitetin tënd!

Views:57 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2020-10-14 Origjina: Faqja

Kati i PVC është një lloj dysheme elastike, është shumë i përshtatshëm për t'u prerë; në procesin e shtrimit, ajo ka teknologji të veçantë të përpunimit të shtresave, e cila mund të realizojë efektin e shtrimit jashtëzakonisht të vogël ose plotësisht të pandërprerë; ajo gjithashtu mund t'i japë lojë të plotë gjatë shtrimit. Krijimtaria e stilistit, modeli i përputhjes së ngjyrave midis ngjyrave të ndryshme dhe prerja dhe bashkimi i modeleve shumë të hollësishme të personalizuara!

Shtresat e vogla janë përfitime të mëdha. Përparësitë e dyshemesë PVC në tegelet dhe karakteristikat e prerjes së lehtë e bëjnë atë të ketë një avantazh shumë unik në krahasim me dyshemenë tjetër!

1. Veti më të forta kundër ndotjes dhe anti-bakteriale

Lidhjet e dyshemesë PVC janë më të vogla, që është një përparim i madh krahasuar me dyshemetë e shumë materialeve të tjerë: zvogëlohet mundësia e mbajtjes së papastërtisë në nyjet e dyshemesë dhe është më e favorshme për krijimin e një ambienti të pastër dhe higjienik! Në vende të tilla si aeroportet, stacionet, shkollat, kopshtet, zyrat dhe spitalet që kërkojnë veti më të larta kundër ndotjes dhe anti-bakteriale, dyshemeja PVC është bërë zgjedhja e parë! 

2. Bëni tokën më të bukur

Dyshemeja dhe ngjitja e dyshemesë vetë-ngjitëse janë të njohura në Kinë për dyshemetë e fletëve PVC. Specifikimet dhe dimensionet e secilës fletë janë të ngjashme me dyshemenë prej druri. Pas ndërtimit dhe shtrimit të rregullt, shtresat janë shumë të vogla dhe vështirë të shihen nga distanca. Në tegel. Nëse mendoni se një model do të duket i vetëm, mund të zgjidhni dy modele për t'u mbledhur gjatë procesit të shtrimit, sepse qepjet janë shumë të vogla dhe efekti i shtrimit do të jetë shumë i bukur!

3. Lojërat e personalitetit, shfaqja e plotë e krijimtarisë

Specifikimet e dyshemesë PVC mbështjellë janë përgjithësisht 2-3 metra në gjerësi dhe 15-30 metra në gjatësi. Krahasuar me dyshemenë e fletëve, është më e butë dhe më e përshtatshme për tu prerë. Lidhjet bashkohen me tela speciale të saldimit. , Mund të jetë plotësisht seamless. Në procesin aktual të shtrimit, përputhja e ngjyrave dhe modeli i mozaikut janë më të lehta për tu operuar; dyshemeja e mbështjellë PVC në vetvete është jashtëzakonisht e pasur me modele ngjyrash, dhe hapësira krijuese që mund të përdoret në përputhjen e ngjyrave dhe dizajnin e mozaikut është mozaik me ngjyra shumë të mëdha dhe të hollë. Dizajni është i mjaftueshëm për ta bërë tokën një vepër arti, dhe për ta bërë të gjithë mjedisin plot art!

图片 4