Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Teknologjia e ndërtimit të dyshemesë PVC (1

Views:46 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2020-09-27 Origjina: Faqja

5. Shtrimi dhe prerja e shtrimit të dyshemesë. Pavarësisht nëse është një spirale apo një bllok, ajo duhet të vendoset në vend për më shumë se 24 orë për të rivendosur kujtesën e materialit. Temperatura është në përputhje me vendin e ndërtimit. Përdorni një makinë prerëse të veçantë për të prerë dhe pastruar grilat e mbështjelljes. Kur vendosni blloqet, nuk duhet të ketë nyje midis dy materialeve. Kur vendosni materialin e mbështjellë, mbivendosja e dy pjesëve të materialit duhet të mbivendoset dhe të pritet. Në përgjithësi, kërkohet të mbivendoset me 3 cm. Kushtojini vëmendje mbajtjes së një prerjeje.   

6. Shtrimi-ngjitja e dyshemesë. Zgjidhni ngjitësin dhe gomën përkatëse të përshtatshme për dyshemetë PVC. Kur vendosni materialin e mbështjellë, palosni një fund të materialit të mbështjellë, së pari pastroni dyshemenë dhe pjesën e pasme të materialit të mbështjellë dhe pastaj gërvishtni ngjitësin në dysheme. Kur shtroni blloqet, ju lutemi ktheni blloqet nga mesi në të dy anët, dhe gjithashtu pastroni dyshemenë dhe pjesën e pasme të dyshemesë para se të vendosni ngjitësin. Ngjitës të ndryshëm kanë kërkesa të ndryshme gjatë ndërtimit. Për detaje, ju lutemi referojuni manualit përkatës të produktit për ndërtim.   

7. Floor Asfaltim-shter, kodrina Pas kat është ngjit, së pari të përdorin një bllok tape për të nxitur sipërfaqe kat në nivel dhe shtrydh ajrin, dhe pastaj të përdorin një çeliku rul 50 ose 75 kg për të në mënyrë të barabartë të rrokulliset në dysheme dhe trim bashkim në kohë Situata e skajeve të deformuara. Ngjitësi i tepërt në sipërfaqen e dyshemesë duhet të fshihet me kohë. Pas 24 orësh, fole dhe bashkoj përsëri.  

8. Shtresa e shtrimit të dyshemesë Slotting duhet të bëhet pasi zam është forcuar plotësisht. Përdorni një pajisje të veçantë për prerje për të çarë përgjatë tegelit. Për ta bërë saldimin të fortë, shtresa nuk duhet të depërtojë në pjesën e poshtme. Rekomandohet që thellësia e prerjes të jetë trashësia e dyshemesë. 2/3. Në pjesën e fundit ku hapësi nuk mund të hapet, ju lutemi përdorni hapësin manual për të hapur tegel me të njëjtën thellësi dhe gjerësi. Para tegelit të saldimit, pluhuri dhe mbetjet e mbetura në brazdë duhet të hiqen.  

9. Shtresa e saldimit-saldimit të dyshemesë Arma e saldimit manual ose pajisjet e saldimit automatik mund të përdoren për saldimin e tegelit. Temperatura e armës së saldimit duhet të vendoset në rreth 350 gradë. Në një shpejtësi të përshtatshme saldimi (për të siguruar shkopin e shkrirjes), shtrydhni shufrën e saldimit në brazdën e hapur me një shpejtësi uniforme. Kur elektroda është gjysmë e ftohtë, përdorni një mistri të elektrodës ose një prerës hëne për të prerë pjesën e elektrodës që është më e lartë se niveli i dyshemesë. Kur elektroda është ftohur plotësisht, përdorni mistrin ose prerësin e hënës të elektrodës për të përdorur të drejtën e përdorimit për të ndarë zgjatjet e mbetura të elektrodës. 

11. Pastrimi dhe mirëmbajtja e dyshemesë Dyshemetë e serive PVC janë zhvilluar dhe projektuar për vende të brendshme dhe nuk janë të përshtatshme për vendosjen dhe përdorimin në vende të jashtme. Ju lutemi përdorni agjentin përkatës të pastrimit për pastrim dhe mirëmbajtje të rregullt sipas metodës së rekomanduar nga prodhuesi. Shmangni tretës të përqendrimit të lartë të tilla si toluen, ujë banane dhe acide të forta dhe hidhni solucione të forta alkaline në sipërfaqen e dyshemesë. Shmangni përdorimin e mjeteve dhe mprehjeve të papërshtatshme për të gërvishtur ose dëmtuar sipërfaqen e dyshemesë.