Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

A është më mirë të zgjidhni dysheme të trasha apo të hollë sportive PVC?

Views:52 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2020-11-13 Origjina: Faqja

Aktualisht, dyshemeja plastike PVC po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar, kështu që kur zgjidhni dysheme sportive PVC, duhet të zgjidhni më të trashë ose më të hollë? Më lejoni t'ju shpjegoj.

Dyshemeja sportive PVC është një lloj i ri i materialit të lehtë për dekorimin e dyshemesë, i cili ka përparësitë e ndërtimit të heshtur, jo të rrëshqitshëm, kundër kullimit, anti-termit, jo të djegshëm, fleksibël, të përshtatshëm dhe të shpejtë. Prandaj, diapazoni i aplikimit të dyshemesë sportive PVC është gjithashtu shumë i gjerë. Ai jo vetëm që është i njohur jashtë vendit, por gjithashtu vlerësohet dhe njihet nga shumica e njerëzve në qytete të mëdha dhe të mesme në vendin tim. Ka dysheme sportive PVC në kampe, kopshte fëmijësh, ndërtesa zyrash, korridore të metrosë, gjimnaze dhe vende të tjera.

Dyshemeja sportive PVC në përgjithësi është një dysheme e mbështjellë, e cila është një spirale e madhe me një gjerësi 1.8 metra. Për shkak të materialeve, proceseve dhe përdorimeve të ndryshme, trashësia e dyshemesë sportive PVC është gjithashtu e ndryshme. Por dyshemeja sportive PVC është përgjithësisht më e trashë se dyshemeja tregtare, përndryshe do të ndikojë në performancën sportive dhe performancën mbrojtëse të dyshemesë sportive PVC. Prandaj, shumë njerëz në shoqëri besojnë se sa më i trashë dyshemeja sportive PVC, aq më e mirë është cilësia e dyshemesë sportive PVC dhe aq më e gjatë është jeta e shërbimit. Prandaj, trashësia e dyshemesë sportive PVC është bërë fokusi i vëmendjes së shumë konsumatorëve.

Sidoqoftë, në jetën reale, trashësia e dyshemesë sportive PVC nuk është tregues i cilësisë së tij. Trashësia e dyshemesë sportive PVC është përgjithësisht midis 3.8mm-7.0mm, e cila është gjithashtu trashësia e zakonshme e dyshemesë sportive PVC në raste sportive.

Trashësia e dyshemesë sportive PVC përcakton përvojën sportive të atletit dhe ndikon në jetën e tij të shërbimit.

(1) Trashësia totale e dyshemesë sportive PVC përcakton ndjenjën e përdorimit. Dyshemeja plastike PVC e të njëjtit material strukturor, sa më e trashë dyshemeja sportive PVC, aq më e madhe është elasticiteti, aq më e butë dhe më e rehatshme është të shkelësh. Vlen të përmendet këtu se efekti "i dendur" i "dyshemesë PVC" dhe "dyshemesë sportive" është i ndryshëm.

(2) Dyshemeja sportive PVC zakonisht mund të përdoret për 5-8 vjet. Trashësia, cilësia dhe ndërtimi i shtresës rezistente ndaj konsumit ndikojnë drejtpërdrejt në jetën e shërbimit të dyshemesë PVC. Rezultatet standarde të provës tregojnë se dyshemeja me shtresë rezistente ndaj konsumit 0.55 mm mund të përdoret për rreth 5 vjet në kushte normale; Dyshemeja me shtresë rezistente ndaj konsumit me trashësi 1.2 mm mund të përdoret për më shumë se 8 vjet. Instalimi jo i duhur i dyshemesë sportive PVC mund të prodhojë lehtësisht flluska dhe të shkurtojë jetën e shërbimit. Prandaj, kur instaloni dysheme sportive PVC, ndiqni në mënyrë rigoroze sekuencën e instalimit.

Sa më sipër është njohuria përkatëse në lidhje me trashësinë e dyshemesë sportive PVC. Shpresoj se mund ta kuptoni se sa i trashë është dyshemeja sportive PVC, ajo duhet të përcaktohet në përputhje me situatën aktuale dhe numrin e njerëzve në vend. Për shembull: studiot e yogës, studiot e vallëzimit dhe raste të tjera sportive me lëvizshmëri të lartë, të cilat kërkojnë fleksibilitet dhe elasticitet më të lartë në tokë, mund të përdoren dysheme sportive PVC më të trasha; kur ka shumë njerëz në vendin e përdorimit, rezistent më i trashë Grini dyshemenë sportive PVC; nëse doni të ndiheni më mirë, mund të zgjidhni një dysheme sportive PVC me trashësi më të lartë.