Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Si të mirëmbahet terreni artificial më vonë

Views:25 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-03-11 Origjina: Faqja

Krahasuar me metodat tradicionale të mirëmbajtjes së barit, procesi i mirëmbajtjes dhe mirëmbajtjes së barit artificial të zakonshëm është më i thjeshtë. Fusha nuk kërkon "pushim" si bari. Masat paraprake të mëposhtme mund t'ju ndihmojnë të ruani dhe mirëmbani barin artificial:

1. strictshtë rreptësisht e ndaluar pirja e duhanit dhe hedhja e bishtave të cigareve në lëndinë për të parandaluar kontaktimin e lëndinës me ushqime dhe pije korrozive (të tilla si pije me bazë acid, etj.)

2. Mbani zonat ngjitur pa mbeturina, mbeturina, baltë, papastërti dhe derdhje vaji.

3. Ngjyrosni dhe përdorni tabela sportive për të riparuar dëmet e vogla në kohë.

4. Mos e parkoni automjetin në terren artificial, veçanërisht në mot të nxehtë, ose parkoni automjetin në bar të lagur për një kohë të gjatë.

5. Nëse bari përdoret me mbipeshë, fusha duhet të rregullohet posaçërisht me kompensatë dhe fibra për të mbrojtur terrenin.

6. Ndiqni procedurat e mirëmbajtjes dhe pastrimit, mbani vendin të pastër dhe pastroni vendin kur është e nevojshme.

7. Sigurohuni që ka mjaft kosha plehrash për personelin sportiv.

8. Kontrolloni frekuencën e përdorimit të terrenit artificial.

9. Hiqni akullin dhe borën në kohë

10. Vendi duhet të rregullohet posaçërisht për të përdorur kompensatë dhe fibra për të mbrojtur terrenin. Ndiqni procedurat e mirëmbajtjes dhe pastrimit të terrenit artificial.