Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Si të bëni punën e pastrimit dhe mirëmbajtjes së dyshemesë sportive PVC?

Views:34 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-03-11 Origjina: Faqja

Pastroni pasi toka e re mund të thuhet se është prekja përfundimtare për vendet sportive. Nëse toka e lokaleve sportive bëhet e çrregullt, kjo jo vetëm që do të ndikojë në disponimin sportiv të njerëzve, por gjithashtu do të ndikojë në efektet sportive dhe do të zvogëlojë jetën e shërbimit të dyshemeve sportive. , Nuk ia vlen të fitosh. Sidomos tani që epidemia ka një kundërsulm të fortë, pastrimi dhe pastrimi i mjediseve sportive nuk duhet të qetësohen. Vendet sportive të përdorura zakonisht që ne njohim janë dyshemetë e mbledhura në natyrë të varura, dysheme druri për sporte të brendshme dhe dysheme sportive PVC. Sot, unë do të ndaj me ju metodat e pastrimit dhe mirëmbajtjes së dyshemesë sportive PVC.

 

Disa njerëz mendojnë se mirëmbajtja e dyshemesë sportive PVC është e thjeshtë. Nëse dyshemeja është e ndyrë, fshijeni atë me një leckë. Siç e dinë të gjithë, pas përdorimit afatgjatë dhe pastrimit të dyshemesë sportive PVC, njollat ​​dhe mbetjet kokëfortë do të grumbullohen, duke rezultuar në një sipërfaqe të shurdhër dhe të shurdhër të dyshemesë. Ajo që duhet të dimë është se në pastrimin e përditshëm të dyshemeve sportive PVC, pastruesit e fortë të acidit ose alkali nuk mund të përdoren për të pastruar dyshemenë. Kombinuar me pastruesin e dyshemesë Bona Clean R60, ai mund të sigurojë një dysheme plastike më të mirë gjatë kryerjes së pastrimit dhe mirëmbajtjes së butë. Mbrojtja e bën dyshemenë me shkëlqim.

Përveç pastrimit të përditshëm, mirëmbajtja e përditshme e dyshemesë sportive PVC është gjithashtu shumë e rëndësishme. Në mënyrë që të shmangni sjelljen e rërës në pjesën e poshtme të këpucëve në vendin e duhur dhe shkaktimin e veshjes dhe gërvishtjes së dyshemesë PVC, mund të konsideroni vendosjen e një rroba mbrojtëse gur ranor në hyrje të vendit të sportit; nuk lejohen thonjtë në vendin e sportit. Këpucët ose këpucët me takë të lartë, mos u tërhiqni në dysheme kur mbani sende, veçanërisht objekte të mprehta metalike në pjesën e poshtme; mos e lagni dyshemenë plastike në ujë për një kohë të gjatë dhe mos përdorni bishta cigaresh që digjen, mbështjellje mushkonjash, hekura të ngarkuar, metale me temperaturë të lartë Vendosni sendet direkt në dysheme për të shmangur dëmtimin e dyshemesë PVC.

Dyshemeja sportive PVC gjithashtu ka nevojë për punë të rregullta pastrimi dhe mirëmbajtjeje. Në përgjithësi, rekomandohet të depiloheni një herë në muaj, të kryeni pastrim të thellë një herë në çerek dhe të rinovoni dyshemetë e sporteve PVC një herë në vit. Gjatë pastrimit dhe mirëmbajtjes së dyshemesë sportive PVC, duhet të keni kujdes që të mos përdorni një top pastrimi ose të gërvishtni me teh. Për njollat ​​që nuk mund të pastrohen me metoda konvencionale, përdorni metoda profesionale të pastrimit. Ndalohet përdorimi i acetonit, toluenit dhe kimikateve të tjerë për pastrimin e dyshemesë PVC.