Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Si të dallojmë cilësinë e dyshemesë sportive PVC

Views:53 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2019-06-03 Origjina: Faqja

Në ditët e sotme, dyshemetë sportive PVC janë shumë të zakonshme, do t'i shihni kur shkoni në vende të ndryshme sportive. Zbatimi në sport është shumë përpara fushave të tjera. Sidoqoftë, tendenca e ardhshme është të mbulojmë të gjitha aspektet e jetës sonë. Nën një trend të tillë të përgjithshëm, cilësia e peshkut dhe dragoit e përzier është e pabarabartë. Si e dalloni cilësinë e dyshemeve sportive PVC? Le ta hedhim një vështrim nga Topflor

 Para së gjithash, ne marrim një dysheme dhe hedhim një vështrim në pamjen e saj, nëse është delikate ose e ashpër, nëse ngjyra është e ngopur, nëse sipërfaqja është e ndritshme, gjëja më e rëndësishme është të mbani mend të shikoni në prerjen e saj kryq? Për shkak se cilësia e shkumës përcakton performancën sportive të dyshemesë sportive PVC!

 Procesi i prodhimit të dyshemesë PVC përcakton se ai do të kalojë nëpër shumë procese kimike. Erë nëse ka një erë të mprehtë në hundë, kati inferior do të ketë një erë në dukje të mprehtë, sepse pavarësisht trajtimit të tyre të veçantë, aroma thelbësore nuk mund të mbulohet plotësisht. Dyshemeja me cilësi të lartë gjithashtu do të ketë një shije, por është aroma e proceseve kimike. Ky është çelësi për të përcaktuar nëse një dysheme është miqësore me mjedisin.

 Jini të durueshëm dhe pyesni shitësin në lidhje me karakteristikat e produktit, raportet e provave dhe rastet e tyre inxhinierike. Nëse ata nuk flasin më shumë për produktet e tyre gjatë komunikimit, atëherë duhet të jeni vigjilent.

Identifikimi i përgjithshëm i metodave themelore të dyshemesë sportive PVC:

 Prerja: Përdorni një objekt të fortë, të tillë si një çelës, për të gërvishtur sipërfaqen e kampionit të dyshemesë për të parë nëse dyshemeja do të gërvishtet, dhe në çfarë mase? Kjo është duke parë rezistencën ndaj konsumimit të dyshemeve sportive. Rezistenca ndaj konsumimit të dyshemeve sportive PVC është shumë më e lartë se dyshemetë e tjera.

 Rrotulloni: Mbështillni modelin e dyshemesë sportive PVC në një tub, një rrotull për secilën prej pozitiveve dhe negativeve dhe më pas vendoseni në një vend të sheshtë dhe prisni që ajo të rrafshohet automatikisht. Shpejtësia e rrafshimit do t'ju lejojë të shihni qartë fleksibilitetin e këtij dyshemeje sportive PVC Si është!

 Çikë: majë dyshemenë me gishta për të parë nëse dyshemeja do të nxirret nga vrima, dhe nuk do të kërcejë për një kohë të gjatë, ose është e vështirë të majë, nëse nxirret nga vrima, ose çikë duhet të e di se çfarë është një produkt. Një dysheme e mirë sportive PVC ka një kërcim të mirë. Vetëm një kërcim i mirë mund t'u japë atletëve një këmbë të rehatshme dhe një mbrojtje të sigurt.

Than: Cilësia e çdo produkti mund të merret me krahasim. Dyshemeja sportive PVC është gjithashtu e njëjtë. Ju mund të bashkoni dy ose më shumë dysheme të produkteve të markës së bashku dhe mund ta ndjeni atë me metodat e përmendura më sipër. Cila markë është e mirë dhe cila markë është e keqe.