Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Si të zgjidhni dyshemenë e palestrës

Views:4 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-07-21 Origjina: Faqja

Palestrat profesionale nuk duhet të tregojnë vetëm profesionalizëm në mbështetjen e pajisjeve, ekipin e stërvitjes, drejtimin e fitnesit, etj., por edhe dekorimi i përgjithshëm, veçanërisht dekorimi i sistemit të terrenit sportiv, është mjeti më i thjeshtë dhe më i drejtpërdrejtë për të përmirësuar stilin, profesionalizmin, efektet sportive. dhe përvojën e klientit.

Pra, cilat janë karakteristikat e një dyshemeje të mirë fitnesi? Ne numërojmë opsionet e ndryshme të dyshemesë sipas çdo zone të ndryshme të palestra.

Zona Funksionale e Arsimit Privat

Në ditët e sotme, shumica e palestrave janë të dizajnuara me zona stërvitore funksionale për stërvitje personale.

Zona e trajnimit të funksionit të trajnimit personal, si një hapësirë ​​private ekskluzive për VIP-at e moshuar, dyshemeja jo vetëm që kërkon mbrojtje mjedisore dhe mbrojtje shëndetësore, ndjesi të shkëlqyer elastike të këmbës, efikasitet në thithjen e dridhjeve dhe sportivitet, por edhe të dizajnuara në mënyrë profesionale lloje të ndryshme të synuara në sipërfaqen e dyshemesë. Legjenda dhe madhësia e trajnimit funksional, për trajner personal, kurse mësimore dhe grupore.

Ndihmoni në stërvitjen e përditshme të lëvizjeve me shumë nyje, holistike, shumëdimensionale, argëtuese dhe argëtuese, dhe përmirësoni aftësinë fizike dhe fleksibilitetin fizik, koordinimin dhe argëtimin e atletëve dhe plotësoni nevojat aktuale të shumicës së njerëzve.

Zona e funksionit privat të trajnimit mund të përdorë dysheme plastike të personalizuara, të cilat mund ta bëjnë tokën të ketë funksione njohëse rajonale. Përmes një numri të madh hartash të sakta të njohurive të trajnimit, përdoruesit mund të kultivojnë më shumë kreativitet dhe argëtim në çdo seancë trajnimi.

Dhomë Yoga

Në zona të veçanta si joga, trupi i njeriut duhet të jetë në kontakt me tokën për një kohë të gjatë, dhe butësia, komoditeti dhe thithja e zërit të dyshemesë janë relativisht të larta.

Për shkak se përdoruesit duhet të praktikojnë këmbëzbathur në tokë, ata mund të zgjedhin dysheme të trasha PVC, të cilat mund ta bëjnë këmbën e përgjithshme të ndjehet më e butë dhe më e rehatshme dhe mund të reduktojë shumë presionin në shpinën, këmbët dhe kyçet e njeriut të shkaktuar nga qëndrimi afatgjatë në këmbë. .

Në të njëjtën kohë, ai gjithashtu ka një efekt të ndjeshëm të reduktimit të zhurmës, i cili mund të zvogëlojë ndërhyrjen e zhurmës së jashtme dhe të sigurojë një mjedis trajnimi elegant dhe të fokusuar për lojtarët e jogës.