Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Si të blini dyshemenë plastike PVC në mënyrë korrekte

Views:62 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2020-07-13 Origjina: Faqja

Aktualisht, ka shumë lloje të dyshemeve plastike PVC në treg, dhe ka shumë marka. Llojet janë: dysheme PVC e përbërë (e ndarë gjithashtu në llojin e shkumës dhe llojin e përbërë), dysheme homogjene PVC, dysheme plastike prej guri, dysheme liri, dysheme gome etj. Si të zgjidhni kaq shumë lloje të dyshemeve PVC?

Zgjidhni sipas kërkesës. Kërkesa i referohet vendit ku përdoret. Për shembull, për përdorim në spital, është e nevojshme të zgjidhni rezistent ndaj konsumimit, miqësor ndaj mjedisit, antibakterial, jetëgjatësi, anti-ndotje, etj. Ky lloj vendi është më i përshtatshëm për dyshemenë e pvc-së në zemër të së njëjtës cilësi; për përdorim në kopsht është e nevojshme të zgjidhni një dysheme të butë dhe fleksibël të përbërë pvc, të tipit shkumë, sepse ky dysheme është fleksibël dhe ngjyra është e larmishme, mund të parandalojë fëmijët Rënia dhe trokitja mund të bëhet me forma të ndryshme të bukura dhe aktive, kështu që është më i përshtatshëm për fëmijët; për përdorim zyre, ju mund të zgjidhni dysheme të përbërë PVC ose dysheme guri-plastike, dysheme PVC të përbërë zgjidhni tip të dendur, trafiku i zyrave nuk është shumë i madh, por ka shumë tavolina dhe karrige zyre. Kati i përbërë PVC i dendur ose dysheme plastike prej guri mund të plotësojë këtë kërkesë. Isshtë rezistent ndaj kompresimit dhe nuk shqetësohet për shtypjen e tryezës ose karriges së zyrës. Sigurisht, ky lloj vendi mund të përdorë gjithashtu të njëjtën dysheme. Nga pikëpamja e kostos, dyshemeja homogjene depërtuese është më e lartë. Nëse përdorni të njëjtën cilësi depërtuese të çmimit të produktit të ultë, ju mund të blini produkte të nivelit të lartë të dyshemesë së përbërë PVC. Çmimi i dyshemesë së përbërë PVC është më i gjatë se dyshemeja e depërtueshme. Shumë mund të lënë gjithashtu koston vjetore të mirëmbajtjes. Prandaj, duke marrë parasysh koston e përdorimit të zyrës, rekomandoni produkte të dyshemesë të përbërë nga PVC ose gurë-plastike.