Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Sa dini për të gjithë procesin e depilimit me dysheme plastike PVC?

Views:54 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2019-06-03 Origjina: Faqja

Problemet e konsumimit, njollave, performanca e sipërfaqes UV dhe pastrimi dhe lyerja jo korrekte e dyshemeve plastike pas përdorimit afatgjatë kanë ndikuar në pamjen e dyshemesë dhe nuk janë të favorshme për përdorimin normal të dyshemeve plastike. Në mënyrë që të ruhet bukuria dhe performanca e mirë e dyshemeve plastike, mirëmbajtja dhe riparimi profesional i dyshemeve plastike është shumë i nevojshëm. Kur përfshihet mirëmbajtja e dyshemesë plastike, depilimi me dysheme plastike është i domosdoshëm. Pastaj, i gjithë procesi i depilimit të dyshemesë plastike PVC, e dini sa?

Para depilimit të dyshemeve plastike PVC, është detyra e pastrimit dhe kurimit të dyshemeve plastike. Shtë më mirë të zgjidhni mirëmbajtjen e dyshemesë plastike kur koha është më e mirë. Shmangni ndërtimet në ditë me shi me lagështirë të lartë dhe temperatura të ulëta. Nëse lagështia është shumë e lartë, turbullira e bardhë ka të ngjarë të ndodhë dhe dylli i dyshemesë nën 5 gradë Celsius ngurtësohet lehtë, gjë që nuk është e favorshme për ndërtim. 

Pas pastrimit të zonës plastike të dyshemesë që duhet të depilohet, sigurohuni që të mos ketë pluhur ose papastërti tjetër para depilimit për të parandaluar përfundimin e depilimit. Pas pastrimit, duhet të prisni që uji në dyshemenë plastike të thahet plotësisht para se të depiloheni.

 Pasi të keni përzier plotësisht dyllin plastik të dyshemesë, zhyteni në mënyrë të barabartë dyllin e dyshemesë me një leckë ose sfungjer të pastër. Ju mund të kryeni një gjykim lokal në një vend modest dhe të konfirmoni se nuk ka anomali para depilimit të tërësisë. Pastaj përdorni një leckë të pastër ose pluhur të veçantë depilimi për të zhytur plotësisht dyllin plastik të dyshemesë dhe vendoseni me kujdes sipas të njëjtit drejtim. Shpejtësia nuk duhet të jetë shumë e shpejtë, mos harroni shtresën ose trashësinë e pabarabartë, për të ruajtur trashësinë uniforme.

Pas aplikimit të dylli dy herë (çdo shtresë dylli duhet të presë që një shtresë dylli të thahet para shtresës tjetër të dyllit), pasi të jetë tharë plotësisht, lustroni sipërfaqen me letër zmerile të imët ose leckë të butë. Lëreni sipërfaqen të thahet për të paktën 24 orë pas përfundimit dhe mos e shkelni. Pas një serie mirëmbajtjesh dhe depilimesh, dyshemeja plastike mund të rivendosë shkëlqimin origjinal të dyshemesë plastike dhe të zgjasë jetën e saj të shërbimit, duke sjellë efekte unike dhe të mahnitshme.