Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Skema e dizajnit të aplikimit të dyshemesë PVC në spital

Views:9 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-06-01 Origjina: Faqja

Aktualisht, shumica e ndërtimeve spitalore kanë prezantuar koncepte të reja ndërkombëtare të dizajnit të dekorimit spitalor, dhe funksionaliteti i materialeve të dekorimit të dyshemesë është bërë kërkesa më themelore. Në vitet e fundit, dyshemeja PVC ka dalë në pah në mesin e shumë materialeve të dyshemesë dhe gradualisht është bërë zgjedhja e parë për projektet e reja spitalore dhe rinovimet e ndërtesave të vjetra. Sidomos për kërkesën e spitalit për kontrollin e infeksionit, pastërtia është gjithmonë e para. Së dyti, kërkesat për siguri dhe pastrim të lehtë janë gjithashtu të larta.

Zona e fëmijëve

Dyshemeja plastike PVC është e pasur me ngjyra, dhe ju mund të përdorni njolla, modele dhe dizajne të tjera për ta bërë të dallueshme ngjyrën. Vendosja e zgjuar e ngjyrave të dyshemesë plastike në zonën e aktivitetit të fëmijëve praktikisht eliminon frikën e fëmijëve nga spitali, zvogëlon presionin mbi trajtimin mjekësor dhe mund të bashkëpunojë në mënyrë aktive me trajtimin.

Stacioni i infermierit

Nuk ka pore në sipërfaqen e dyshemesë plastike PVC, dhe papastërtia nuk mund të hyjë në shtresën e brendshme. Asnjë formaldehid, asnjë rrezatim dhe vetitë e integruara antibakteriale mund të sigurojnë sterilizim të përhershëm dhe trajtim antibakterial, duke parandaluar në mënyrë efektive mikroorganizmat që të shumohen brenda dhe jashtë dyshemesë. Lidhja e përsosur plotëson nevojat e stacionit të infermierit për lagështirë, pa pluhur, të pastër dhe higjienike.

Lobi i spitalit

Dyshemeja plastike PVC ka një strukturë të veçantë të brendshme, e cila mund të shpërndajë presionin e ecjes dhe ka një efekt të absorbimit të goditjeve. Comfortableshtë e rehatshme të shkelësh, duke zvogëluar në mënyrë efektive dhimbjen e shkaktuar nga rrëshqitja dhe parandalimin e gërvishtjeve. Especiallyshtë veçanërisht i përshtatshëm për zonat me numër të madh njerëzish brenda dhe jashtë hollit të spitalit.

Korridori i spitalit

Funksioni anti-shqip i dyshemesë plastike PVC është shumë i jashtëzakonshëm. Përveç kësaj, karakteristika anti-shqip e dyshemesë plastike është se ajo thahet kur ekspozohet ndaj ujit, gjë që në mënyrë efektive zvogëlon mundësinë e rënies së pacientit për shkak të ilaçit të spërkatur nga pacienti me lëvizje të ngadaltë dhe infermierja e nxituar në korridori i spitalit.