Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Kati i palestrës preferonte PVC-në

Views:9 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-06-24 Origjina: Faqja

Me përmirësimin e vazhdueshëm të ndërgjegjësimit të njerëzve për shëndetin, gjithnjë e më shumë njerëz i bashkohen ekipit të fitnesit dhe palestra është bërë zgjedhja e parë për njerëzit për të ushtruar. Të kesh një përvojë të mirë fitnesi në palestër Përveç pajisjeve gjithëpërfshirëse të fitnesit, cilësia e dyshemesë luan një rol gjithnjë e më të rëndësishëm në përvojën e fitnesit. Një dysheme e mirë sportive e palestrës duhet të ketë karakteristikat e rezistencës super ndaj konsumit, rezistencës së fortë ndaj ndikimit, performancës së qëndrueshme, elasticitetit të mirë, mbrojtjes së mjedisit të gjelbër, të papërshkueshëm nga uji dhe jo rrëshqitëse.

Me rritjen e industrisë së plastikës PVC në Kinë, palestrat moderne përdorin kryesisht dysheme plastike PVC me performancë të shkëlqyer sportive dhe çmime të arsyeshme si zgjedhjen e parë për panelet e dyshemesë. Sot do t'ju prezantoj avantazhet dhe pazëvendësueshmërinë e dyshemesë plastike PVC në projektet e palestrës.

Struktura dhe performanca e dyshemesë plastike speciale PVC për palestër:

1. Materiali i mbyllur i shtresës së tamponit me shkumë PVC për dysheme plastike speciale për palestër, siç është struktura e jastëkut të ajrit, ofron siguri absolute, elasticitet dhe thithje standarde të dridhjeve.

2. Dyshemeja e posaçme plastike për palestër përbëhet nga shtresë PVC rezistente ndaj konsumit, shtresë e përforcuar me fibra xhami dhe shtresë tampon me shkumë PVC.

3. Shtresa e përforcuar me fibra xhami e dyshemesë plastike speciale për palestrën luan rolin e stabilizimit të madhësisë së kantierit dhe zgjatjes së jetës së shërbimit, në mënyrë që dyshemeja të mos tkurret kurrë, performanca të jetë më e qëndrueshme, kundër plakjes, konsumit- rezistent dhe rezistent ndaj presionit dhe jetë të gjatë shërbimi.

4. Dyshemeja e posaçme plastike për palestrën ka komoditet të mirë. Koeficienti i fërkimit të sipërfaqes PVC rezistente ndaj konsumit dhe dizajni i veçantë i procesit i bëjnë thembra gjithmonë të ngjiten në tokë dhe të mos rrëshqasin. Shtresa sipërfaqësore është trajtuar posaçërisht për të përputhur me shkëlqimin e dritës dhe nuk do të thithë dhe reflektojë shkëlqimin, gjë që mund të mbrojë më mirë sytë e atletit dhe të parandalojë lodhjen.

5. Kombinimi i humanizuar i dizajnit të dyshemesë së veçantë plastike për palestrën, dhe sensi i veçantë i ngjyrave të ambientit. Anti-rrëshqitja dhe thithja e goditjeve sjellin mbrojtje të besueshme për sporte të shëndetshme, siguron mbrojtje të shkëlqyeshme mbrojtëse sportive për atletët profesionistë dhe njerëzit e zakonshëm të fitnesit dhe mund të minimizojë dëmtimet e atletëve. Aktivitete më të mira për vende të ndryshme profesionale dhe konkurruese intensive si fillimi, shkelmimi, rrëshqitja, frenimi etj.

 

Zona të ndryshme fitnesi kanë kërkesa të ndryshme për dysheme për shkak të pajisjeve të ndryshme të fitnesit.

Salla e gjimnastikës

Dyshemeja e dhomës së gjimnastikës duhet të plotësojë kërkesat e pastrimit të lehtë, mirëmbajtjes, rezistencës ndaj gërryerjes, rezistencës ndaj njollave, pa deformim, pa plasaritje dhe mund të zgjidhet dysheme fleksibël me mbështjellje PVC (vallëzimi me trokitje e lehtë nuk është i përshtatshëm për përzgjedhje).

 

Zona e pajisjeve

Zona e pajisjeve shpesh ndikohet nga pajisjet. Dyshemeja duhet të plotësojë kërkesat e rezistencës ndaj goditjes dhe jo e përshtatshme për dëmtim. Rekomandohet të përdorni dysheme gome të trashë të cilësisë së lartë.

 

Garazh dinamik

Dyshemeja e garazhit dinamik duhet të jetë e përshtatshme për kërkesat dinamike. Kolokim shumëngjyrësh, i ndritshëm dhe i gjallë. Rekomandohet të zgjidhni dysheme me mbështjellje PVC, dysheme me model metalik PVC dhe dysheme xhami

 

Zonë sportive

Për zona sportive përdoren dysheme të ndryshme sipas kërkesave të ndryshme sportive. Dyshemetë speciale të badmintonit përdoren për badminton, dyshemetë speciale të pingpongut përdoren për pingpong, dhe dyshemetë sportive PVC mund të përdoren për volejboll dhe basketboll.

 

Zona e kalimit dhe rekreacionit

Zona e kohës së lirë duhet të plotësojë kërkesat e pastrimit të lehtë, mirëmbajtjes, rezistencës ndaj gërryerjes, rezistencës ndaj njollave, pa deformim, pa plasaritje, mbrojtje mjedisore dhe rehati. Rekomandohet të përdorni dysheme me spirale me shkumë PVC.