Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Karakteristikat e dyshemesë prej gome

Views:29 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-03-11 Origjina: Faqja

1. Karakteristika më e spikatur e dyshemesë prej gome është elasticiteti i lartë dhe këmbët e rehatshme.

2. Ka rezistencë të mirë ndaj rrëshqitjes, e cila nuk krahasohet me dysheme të tjera të forta, si pllaka guri dhe qeramike. Ndjenja e të ecurit në dyshemenë e gomës është e fortë dhe e relaksuar. Dysheme gome

3. Dyshemeja prej gome ka rezistencë të lartë dhe rezistencë të mirë ndaj konsumit, e cila është veçanërisht e përshtatshme për raste me shumë njerëz, trafik të madh dhe ngarkesë të madhe. Dysheme gome

4. Dyshemeja prej gome mund të përdoret për një kohë të gjatë brenda dhe jashtë

5. Dyshemeja prej gome mund të bëhet në shumë veti dhe përdorime të veçanta: të tilla si izolimi i lartë, antistatik, rezistencë ndaj temperaturës së lartë, rezistencë ndaj vajit, rezistencë ndaj acidit dhe alkali, etj.

6. Dyshemeja e gomës është një lloj materiali gjithëpërfshirës i mbrojtjes së mjedisit: është jo toksik dhe i padëmshëm, nuk ka tre mbetje në procesin e prodhimit, nuk ka myk, nuk ka baktere, nuk lëshon gaz të dëmshëm ose substancë gjatë përdorimit, nxehtësi e mirë performanca e izolimit, seksi antibakterial "= 99.9%

7. Dyshemeja prej gome është rezistente ndaj ujit dhe lagështisë, dhe efekti i dhomave dhe bodrumeve në tokë është më i dukshëm

8. Dyshemeja prej gome thith zërin, i cili mund të zvogëlojë zhurmën e shkaktuar nga ecja.

9. Dyshemeja e gomës shtrohet lehtë, thjesht ngjiteni në një tokë të sheshtë, të fortë, të pastër dhe të thatë me një ngjitës të përshtatshëm. Kantieri i ndërtimit nuk ka pluhur, rërë, tokë të ndotur, pa zhurmë të dukshme ndërtimi dhe asnjë dëm për mjedisin përreth.

10. Mirëmbajtja e dyshemesë së gomës është shumë e thjeshtë dhe pastrimi ditor mund të fshihet me një leckë të lagur dhe të pastër

11. Zëvendësimi i dyshemesë së gomës është gjithashtu shumë i përshtatshëm. Nuk do të dëmtojë tokën origjinale nëse zëvendësohet me atë të vjetër. Alsoshtë gjithashtu shumë e lehtë të zëvendësosh materiale të tjera të dyshemesë.