Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

A ju pëlqen të vendosni dysheme me PVC në kopsht?

Views:62 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2019-06-03 Origjina: Faqja

Një mjedis dekorimi i brendshëm si fëmijë është shumë i rëndësishëm për zhvillimin fizik dhe mendor të kopshtit. Si një vend për fëmijët për të ndriçuar, studiuar, jetuar dhe argëtuar, fëmijët kalojnë pjesën më të madhe të kohës në kopshtin e fëmijëve, dhe në materialet e dekorimit të kopshtit, terreni është hedhur. Zona është shumë e madhe, kështu që zgjedhja e materialeve të dyshemesë së kopshtit eshte shume e rendesishme. Ne mund të shohim se shumë kopshte përreth nesh kanë zgjedhur dyshemenë PVC. Pse

Fëmijët janë natyrshëm energjikë, si hedhja lart e poshtë, vrapimi dhe rrëzimi në kopsht janë gjëra të zakonshme. Ndonjëherë ata mund edhe të zbathur, të prekin dyshemenë me duar. Dyshemeja PVC ka përçueshmëri të mirë termike, e cila mund të bllokojë në mënyrë efektive temperaturën e sipërfaqes dhe ta bëjë fëmijën më pak të prirur ndaj të ftohtit; Dyshemeja PVC Sipërfaqja trajtohet posaçërisht për të luajtur rolin e anti-ndotjes, performancës anti-bakteriale, thithjen efektive të rrezeve ultraviolet, rezistencë të lartë të konsumimit, vonimit të plakjes së produktit dhe pastrimit të lehtë; teknologjia e saj pa ndërprerje e bashkimit e bën të vështirë fshehjen e papastërtive dhe zvogëlimin e papastërtive në shtresën e dyshemesë, duke zvogëluar Mundësinë e kontaminimit me baktere dhe mikrobe siguron shëndetin e fëmijës.

Dyshemeja PVC në kopshtin e fëmijëve ka performancë të shkëlqyeshme kundër shkarjeve, gjë që e bën të vështirë për fëmijët të shkelin në dysheme me lëng; dizajni i mirë i amortizimit dhe thithjes së goditjeve në mënyrë efektive zvogëlojnë mundësinë e rënies së fëmijëve gjatë aktiviteteve dhe zvogëlojnë dëmin e shkaktuar nga aktivitetet aktive të fëmijëve. Ndihmoni mësuesit dhe prindërit të krijojnë një mjedis të lumtur dhe të shëndetshëm të rritjes për fëmijët që hyjnë në park.

Në sytë e fëmijëve, bota është e gjallë, ata shpesh tërhiqen nga disa ngjyra të pasura. Dyshemeja PVC mund të përdoret në një larmi ngjyrash, dhe gjithashtu mund të personalizohet me modele të ndryshme dhe LOGO për të krijuar sheshin e tij unik të lojërave për fëmijë.