Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Analiza e shkakut të buzës së deformuar të dyshemesë plastike PVC

Views:17 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-04-13 Origjina: Faqja

Çdo dysheme mund të ketë probleme të këtij lloji gjatë përdorimit, dhe kur ka një problem me dyshemenë, konsumatorët së pari do t'ia atribuojnë përgjegjësinë cilësisë së dyshemesë. Në rastin e shtrembërimit të dyshemesë plastike PVC, shkakton prishjen e dyshemesë. Arsyeja nuk është domosdoshmërisht një problem i cilësisë!

 Në fakt, ka shumë faktorë që bëjnë që buza e dyshemesë plastike PVC të deformohet, dhe redaktori i mëposhtëm do t'i analizojë ato një nga një.

Së pari, është cilësia. Dyshemeja plastike inferior PVC ka një qëndrueshmëri të dobët strukturore dhe është e lehtë të zvogëlohet ose zgjerohet kur ekspozohet ndaj temperaturave alternative të të ftohtit dhe nxehtësisë, kështu që është e prirur për t'u shtrembëruar. Specifikimet e prodhimit të rregullt të dyshemesë PVC nga prodhuesit PVC, cilësia e dyshemesë është e garantuar, e qëndrueshme dhe mund të zvogëlojë mundësinë e shtrembërimit të skajit.

Së dyti, aksesorët e ndërtimit gjithashtu mund të shkaktojnë deformimin e dyshemesë. Pajisje plastike PVC për shtrimin e dyshemesë zakonisht përdoren zam, ngjitës të dyanshëm, tel saldimi, etj., Ngjitësi me cilësi të lartë mund ta bëjë dyshemenë dhe tokën të ngjiten fort, ndërsa ngjitësi inferior do të bëjë që dyshemeja të ngjitet dobët dhe lehtë të prish .

    Sigurisht, cilësia e ndërtimit nuk mund të injorohet. Personeli profesional i ndërtimit do të inspektojë mjedisin e ndërtimit dhe kushtet e themelit të tokës para ndërtimit. Ata janë gjithashtu profesionalisht përgjegjës për asfaltimin. Sidoqoftë, për ndërtime joprofesionale, temperatura e ambientit dhe themeli i tokës, siç është toka, nuk merren parasysh. Pabarazia, rëra dhe zhavorri, njollat ​​e ujit, etj., Do të shkaktojnë prishjen e dyshemesë.

 Së fundmi, përdorimi i pahijshëm, mirëmbajtja e pakujdesshme, njomja afatgjatë në ujë, etj gjithashtu do të shkaktojë rrotullimin e dyshemesë.

    Prandaj, kur blini dysheme PVC me cilësi të lartë, në mënyrë që të siguroheni që dyshemeja nuk duket të jetë e deformuar sa më shumë që të jetë e mundur, duhet të zgjidhni një prodhues të rregullt si Jiqiu. Të gjitha produktet janë bërë nga materiale të reja, me qëndrueshmëri të mirë të produktit, dhe në të njëjtën kohë zgjedhin pajisje me cilësi të lartë. Me një ekip profesional ndërtimi, ai mund të zvogëlojë shumë probleme të shkaktuara nga vetë materialet ose materialet e shtrimit.

09