Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Avantazhet e dyshemesë së bllokimit PVC

Views:26 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-04-13 Origjina: Faqja

Në një kuptim të gjerë, dyshemeja PVC është një familje e madhe e llojeve të ndryshme, duke përfshirë lëkurë dyshemeje, dysheme plastike shtëpiake, dysheme plastike komerciale, dysheme PVC vetë-ngjitëse, dysheme me mbyllje PVC, fletë të zakonshme PVC, etj. Ndër këto kategori, më të përshtatshmet për shtrimin në shtëpi është dyshemeja e bravës. Le të hedhim një vështrim në arsyet:

Cilësi e lartë dhe mbrojtje e mjedisit

Në prodhimin e dyshemesë së kyçjes PVC, teknologjia e shtypjes është përvetësuar, nuk nevojitet asnjë ngjitës gjatë shtrimit dhe lidhja e ngushtë midis dyshemeve mund të përdoret për të parandaluar lëshimin e substancave të dëmshme të tilla si formaldehidi nga burimi. Pas formimit të dyshemesë së bllokimit, struktura është e ngushtë dhe ndikimi i zgjerimit termik dhe tkurrjes është i papërfillshëm, dhe ka një jetë të gjatë shërbimi.

Plot fund të lartë

Filmi lule i dyshemesë së kyçjes PVC miraton teknologjinë e shtypjes me definicion të lartë, qoftë imitim i drithit të drurit, kokërr guri ose kokërr qilimi, ai mund të arrijë besnikëri me ngjyra të larta dhe modele delikate. Madhësia e dyshemesë së kyçit është gjithashtu shumë afër dyshemesë prej druri të pranuar, pllakave qeramike dhe dyshemesë prej mermeri. Pas zbukurimit të sipërfaqes së dyshemesë, efekti i përgjithshëm i punimit do të bëhet më i lartë. Nga efekti i shtrimit, është e vështirë për joprofesionistët të identifikojnë nëse është një dysheme me kyçje PVC. Mund të tregojë plotësisht ngrohtësinë dhe butësinë e dyshemeve prej druri; pastërtinë dhe cilësinë e dyshemeve me pllaka; dhe atmosfera dhe luksi i dyshemeve prej mermeri!

Lehtë për të instaluar

Në procesin e asfaltimit të dyshemesë së kyçjes PVC, nuk ka nevojë të bëhet një shtresë e trashë llaçi çimentoje si dysheme me pllaka ose mermer dhe nuk ka nevojë të shtrosh keelin si dysheme druri, për sa kohë që toka është e sheshtë, ajo mund të jetë drejtpërdrejt trotuari. Ka brava në secilin kat, të cilat mund të lidhen fort dhe fort. Për sa kohë që nevojiten mjete të thjeshta shtrimi për shtrim, nyjet midis dyshemeve janë të shtrënguara pas shtrimit! Asnjë ujë nuk mund të depërtojë poshtë!

Mirëmbajtje minimale

Sipërfaqja e dyshemesë së kyçjes PVC është një shtresë rezistente ndaj konsumit UV, e cila ka një rezistencë shumë të mirë ndaj njollave. Nuk do të gërvishtet në përdorimin e përditshëm. Ashtu si dyshemeja me pllaka, ju duhet vetëm një fshesë ose pastrues për të pastruar kur ka papastërti. Ka tabu në përdorimin e çdo dyshemeje. Ashtu si ne përdorim pllaka qeramike dhe dysheme mermeri, ne duhet të shmangim çekanët dhe sendet e tjera të forta. Kur përdorim dysheme druri, duhet të shmangim kontaktin e bishtave të cigareve dhe zjarreve të tjera të lehta dhe të errëta; kur përdorni brava PVC Në procesin e dyshemesë, shmangni përshkrimin e qëllimshëm të thikave.

Avantazh i madh në çmim

Çmimi i dyshemesë së kyçjes PVC ka përparësi të dukshme krahasuar me dyshemenë e drurit të ngurtë, pllakën qeramike, dyshemenë prej mermeri, etj. Kjo sepse nuk ka nevojë të blini një sasi të madhe druri të shtrenjtë si dysheme druri të ngurtë në procesin e prodhimit; nuk kërkon proces të ndërlikuar të prodhimit; nuk ka nevojë të blini gurë të shtrenjtë dhe teknika të komplikuara të përpunimit si dysheme mermeri.

Dyshemeja e bllokimit të PVC ka fituar një shkallë të lartë depërtimi jashtë vendit, por gjithsesi është një gjë e re në tregun e brendshëm të përmirësimit të shtëpive. Çdo gjë e re gjithmonë do të vihet në pikëpyetje në fillim, disa do të zhduken gradualisht në zërin e dyshimit, ndërsa të tjerët do të zhvillohen dhe rriten në zërin e dyshimit, dhe më në fund do të udhëheqin një prirje të re. Dyshemeja e bllokimit PVC është me cilësi të lartë dhe çmim të ulët, në përputhje me kushtet objektive të tregut të përmirësimit të shtëpisë; duke përdorur rrëshirë të ripërtëritshme të mbrojtjes së mjedisit jeshil si materiali kryesor, i shëndetshëm dhe miqësor me mjedisin.

08