Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Avantazhet e dyshemesë PVC në punëtorinë e fabrikës

Views:42 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-04-13 Origjina: Faqja

Pse në ditët e sotme punëtoritë dhe punëtoritë e fabrikave të ushqimit janë në modë për të shtruar dyshemetë plastike PVC? Cilat janë përparësitë e tij? Artikulli prezanton në detaje avantazhet e dyshemesë plastike PVC në punëtoritë e fabrikës së ushqimit krahasuar me dyshemenë tradicionale. Me zhvillimin e teknologjisë së lartë, industria e materialeve për përmirësimin e shtëpive po ndryshon dita ditës. Disa materiale të reja po shfaqen për të zëvendësuar materialet e ndërtimit të dekorimit të mëparshëm, me karakteristika të jashtëzakonshme dhe çmime të ulëta. , Isshtë një produkt i detyrueshëm dhe i nevojshëm për të marrë kualifikimet e sistemit të hyrjes në treg.

Përparësitë e dyshemesë së seminarit në fabrikën e ushqimit PVC 

1: Mbrojtja e ulët e karbonit dhe mjedisit

Lënda e parë kryesore për prodhimin e dyshemesë plastike të seminarit të fabrikës së ushqimit PVC është polietileni. Polietileni është një burim jo-toksik i ripërtëritshëm i energjisë për mbrojtjen e mjedisit. Hasshtë përdorur prej kohësh në jetën e përditshme të të gjithëve, të tilla si enë kuzhine, çanta tubi për shpërndarjen e lëngjeve mjekësore, etj. 

2: Elasticitet i lartë dhe super rezistencë

Materiali i dyshemesë së punëtorisë së fabrikës së ushqimit PVC është shumë i butë, kështu që duktiliteti është shumë i mirë. Ka riparim të shkëlqyeshëm të duktilitetit nën ndikimin e objekteve të varura. Materiali i dyshemesë së mbështjellë me ujë të papërshkueshëm nga uji është i butë dhe i urtë. Këmba e sipërme e saj është e rehatshme dhe quhet "aktivitet i materialit ndërtimor". "Peptid", përveç kësaj, dyshemeja e seminarit të fabrikës së ushqimit PVC ka rezistencë të fortë ndaj goditjes dhe ka duktilitet të fortë për të riparuar dëmtimin e ndikimit të objekteve të varura, dhe është nuk është e lehtë për të shkaktuar dëme. Të gjithë duhet të kenë provuar ose parë disa objekte të varura duke goditur pllakat themelore të dyshemesë. Pllakat e dyshemesë që janë të shtypura lehtë dhe të rënda janë thyer, por PVC është e ndryshme. Jo vetëm që nuk është e lehtë të copëtohet, por është gjithashtu e lartë në formë origjinale. Cilësia është zgjedhja ideale për asfaltimin. Dhe dyshemeja e shkëlqyeshme e seminarit të fabrikës së ushqimit PVC mund të minimizojë dëmtimin e rrugës në trup dhe mund të shpërndajë ndikimin në këmbë.

3: Rezistencë super ndaj konsumit

Sipërfaqja e dyshemesë së fabrikës së fabrikës së ushqimit PVC ka një shtresë unike plotësisht transparente ndaj konsumimit të prodhuar dhe përpunuar nga teknologjia e re. Shtresa super rezistente ndaj konsumit e zgjidhur në mënyrë unike në sipërfaqe siguron plotësisht rezistencën e shkëlqyer të konsumimit të materialit të dyshemesë. Dyshemeja e punishtes së fabrikës së ushqimit PVC Shtresa rezistente ndaj konsumit në sipërfaqe mund të aplikohet për 5-10 vjet në të gjitha kushtet normale sipas trashësisë. Trashësia dhe cilësia e shtresës rezistente ndaj konsumit përcaktojnë menjëherë kohën e përdorimit të dyshemesë së punëtorisë së fabrikës së ushqimit PVC. Të dhënat standarde të provës tregojnë se trashësia është 0.55 mm. Trotuari i shtresës rezistente ndaj konsumit mund të përdoret për më shumë se 5 vjet në të gjitha kushtet normale, dhe trotuari me shtresë rezistente ndaj konsumit 0.7 mm është i mjaftueshëm për më shumë se dhjetë vjet, kështu që është gjithashtu super i qëndrueshëm ndaj konsumit.

4: Super anti-trung në tokë

Shtresa rezistente ndaj konsumit në sipërfaqen e dyshemesë së punëtorisë së fabrikës së ushqimit PVC ka rezistencë unike të rrëshqitjes së tokës dhe krahasuar me materialin e përgjithshëm të dyshemesë, dyshemeja e seminarit të fabrikës së ushqimit PVC ndihet më astrigjente në kushtet e ujit të ngjitshëm dhe është më pak e rrëshqitshme , që është, aq më shumë e hasni atë. Më astringent pas ujit. Përveç kësaj, dyshemeja e punëtorisë së fabrikës së ushqimit PVC nuk ndizet lehtë dhe mund të parandalojë ndezjen; përveç kësaj, dyshemeja e seminarit të fabrikës së ushqimit PVC ka një material të përgjithshëm të dyshemesë që nuk mund të krahasojë efektin aktual të izolimit të tingullit. Izolimi i tij i zërit mund të arrijë në 20 predha zanore. Ju shqetëson zhurma e rrahjeve në rrugë. Dyshemeja e punëtorisë së fabrikës së ushqimit PVC mund t'ju tregojë një mjedis jetese më të rehatshëm dhe të personalizuar.

5: veryshtë shumë e lehtë për tu prerë dhe ngjitur

Mund të pritet sipas dëshirës me një thikë letre. Përveç kësaj, mund të përbëhet nga modele të ndryshme të lëndëve të para. Përdorni plotësisht zgjuarsinë e stilistit për ta bërë shtëpinë tuaj të jetesës një vend të shenjtë të arteve plastike. Nuk ka nevojë të përzihet llaçi dhe sipërfaqja e rrugës është e mirë. Ngjitësi i veçantë për mbrojtjen e mjedisit mund të aplikohet pas 24 orësh. Transferimi i nxehtësisë, dyshemeja e fabrikës së fabrikës së ushqimit të ftohtë dhe të ngrohtë ka performancë të shkëlqyeshme të transferimit të nxehtësisë dhe shpërndarje uniforme të nxehtësisë. Në Evropë, Amerikë dhe Japoni, Korenë e Jugut dhe vende dhe rajone të tjera, dyshemeja e seminarit të fabrikës së ushqimit PVC është produkti i preferuar për ngrohjen e dyshemesë dhe dyshemenë e transferimit të nxehtësisë, veçanërisht në rajone të përshtatshme të Ftohtë të Kinës në veri të Kinës.