Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Lajme

home>Lajme

Analiza e përparësisë së dyshemesë PVC

Views:50 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2020-07-13 Origjina: Faqja

Me zhvillimin e fuqishëm të tregut të dyshemeve PVC dhe ngritjen e projekteve të ndryshme inxhinierike të brendshme, dyshemeja PVC është njohur gjithashtu nga klientët. Cilat janë përparësitë e tij?

 

1. Rigjenerimi i mbrojtjes së mjedisit

 

Dyshemeja plastike aktualisht është materiali i vetëm i rinovueshëm në materialet e dekorimit të dyshemesë, dhe gjithashtu plotëson kërkesat për zhvillim të qëndrueshëm në epokën e sotme. Performanca është shumë e qëndrueshme dhe nuk do të jetë e mykur për shkak të motit të lagësht, as e çarë për shkak të motit të thatë.

 

2. Përçueshmëria termike

 

Përçueshmëria termike e dyshemesë plastike është më e mirë, dhe shpërndarja e nxehtësisë është më e njëtrajtshme, koeficienti i zgjerimit termik është i vogël dhe i qëndrueshëm. Në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara, ku ngrohja e dyshemesë përdoret gjerësisht, dyshemeja plastike është zgjedhja e parë, e cila është shumë e përshtatshme për përdorim në shtëpi, veçanërisht në zonat e ftohta.

 

3. Shumë modele

 

Ka shumë modele opsionale, të tilla si modeli qilimash, model guri, model dysheme druri, etj., Dhe madje mund të personalizohen në përputhje me nevojat e përdoruesit. Linjat janë realiste dhe të bukura, me aksesorë shumëngjyrësh dhe shirita dekorativë, të cilët mund të kombinohen për të krijuar një efekt të bukur dekorativ.

 

4. Veti antibakteriale

 

Sipërfaqja e dyshemesë plastike është trajtuar me trajtim të veçantë antibakterial, dhe dyshemeja e nivelit të lartë do të shtojë gjithashtu agjent antibakterial. Mund të vrasë shumicën e baktereve dhe të pengojë riprodhimin e baktereve.

 

5. I papërshkueshëm nga uji dhe lagështi

 

Meqenëse përbërësi kryesor i dyshemesë plastike është rrëshira vinil, ajo nuk ka afinitet për ujin, kështu që natyrshëm nuk ka frikë nga uji, për sa kohë që dyshemeja nuk është zhytur për një kohë të gjatë, ajo nuk do të dëmtohet; dhe mund të parandalojë në mënyrë efektive mykun e shkaktuar nga lagështia e lartë.

 

6. Super anti-trung

 

Shtresa rezistente ndaj konsumit në sipërfaqen e dyshemesë plastike ka një efekt jo-rrëshqitës. Nuk është e lehtë të biesh nën gjendjen e ujit në sipërfaqe. Sa më shumë ujë i akumuluar, aq më i mirë është efekti kundër rrëshqitjes. Prandaj, përdoret gjerësisht në vendet me kërkesa të larta të sigurisë publike, të tilla si spitalet, shkollat ​​dhe stacionet hekurudhore.

 

7. Super rezistent ndaj konsumit

 

Dyshemeja plastike ka një shtresë të veçantë transparente, rezistente ndaj konsumit, e përpunuar nga teknologjia e lartë. Shtresa super rezistente ndaj konsumit me trajtim të veçantë sipërfaqësor garanton plotësisht rezistencën e shkëlqyer të konsumimit të materialit të tokës. Trashësia dhe cilësia e shtresës së veshin përcaktojnë drejtpërdrejt jetën e shërbimit. Rezultatet standarde të provës tregojnë se toka e shtresës së veshin me trashësi 0.55 mm mund të përdoret për më shumë se 10 vjet në kushte normale, dhe shtresa e veshjes me trashësi 0.7 mm është e mjaftueshme për më shumë se 15 vjet, kështu që është super e fortë dhe vesh- rezistente

 

8. Elasticitet i lartë dhe rezistencë ndaj super ndikimit

 

Dyshemeja plastike ka një strukturë të butë, kështu që ka një elasticitet të mirë. Edhe nën ndikimin e objekteve të rënda, ajo ka rikuperim të mirë elastik, dhe dyshemeja e mbështjellë ka një elasticitet më të mirë. Ndjenja e saj e rehatshme e këmbës quhet "ar i butë i materialit të bluar". Dyshemeja plastike mund të minimizojë dëmtimin e tokës në trupin e njeriut dhe mund të shpërndajë ndikimin në këmbë, kështu që është veçanërisht e zakonshme në fushat sportive.

 

9. Retardant i zjarrit

 

Indeksi i zjarrit i dyshemesë plastike mund të arrijë nivelin B1, dhe performanca e zjarrdurueshme është e dyta vetëm pas gurit. Krahasuar me dyshemetë e zakonshme, dyshemetë plastike rezistojnë në flakë; dhe tymi i prodhuar nga dyshemetë me cilësi të lartë kur ndizet pasivisht nuk do të dëmtojë trupin e njeriut dhe nuk do të prodhojë gaze toksike dhe të dëmshme që shkaktojnë frymëmarrje.

 

10. Thithja e zërit dhe zvogëlimi i zhurmës

 

Dyshemeja plastike ka një efekt thithje të zërit që është e pakrahasueshme me materialet e zakonshme të dyshemesë, deri në 20 decibel, kështu që do të jetë një treg i rëndësishëm për dyshemetë plastike në ambiente që kërkojnë qetësi, siç janë bibliotekat e shkollave, sallat e leksioneve dhe teatrot.

 

11. Instalim dhe ndërtim i shpejtë

 

Nëse efekti i përbashkët është i mirë, por ndërtimi është i komplikuar dhe i vështirë, nuk do të funksionojë. Instalimi dhe ndërtimi i dyshemesë plastike është shumë i shpejtë. Nuk kërkon llaç çimentoje të përdorur zakonisht. Mjedisi me kushte të mira të themelit të tokës duhet të bashkohet vetëm me një ngjitës të posaçëm për dysheme miqësore me mjedisin.

 

12. Mirëmbajtje e lehtë

 

Mirëmbajtja e dyshemesë plastike mund të thuhet se është shumë e përshtatshme dhe e thjeshtë, dhe papastërtitë dhe sendet e vjedhura mund të pastrohen me një leckë dhe leckë. Nëse dëshironi të ruani efektin e qëndrueshëm dhe me shkëlqim të dyshemesë, duhet vetëm të depiloheni rregullisht për mirëmbajtje, dhe kohët e mirëmbajtjes janë shumë më të ulëta se dyshemetë e tjera.