Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Parket komercial>Vinil homogjen>Ultra

Parket komercial
Ultra

APLIKIMET E REKOMANDUARA
Healthcare
Arsim
Zyrat
Kohë e lirë
me pakicë
Ndërtesa publike
T DHNAT TEKNIKE
Ndërtim Dyshemeja homogjene
Trashësia totale 2.0 mm
Gjerësia e rrotullimit 2 m
Gjatësia e rrotullës 20 m
pesha totale 2950 g / m2


 • VËSHTRIM

 • COLORS

 • video

 • DOKUMENTET

 • NA KONTAKTONI

 • rekomandoj

VËSHTRIM

Dysheme mjekësore
Mirëmbajtje e lehtë me kosto të ulët
I reziston trafikut të rëndë të këmbëve dhe ngarkesave rrotulluese

Ultra is a durable, multi-purpose homogeneous vinyl flooring with non-directional designs. It is an ideal solution for heavy traffic areas such as healthcare, education,retail, offices and public buildings. Ultra has a surface treated with PUR reinforcement, which means no wax and no polish for life and excellent life cycles costs. The PUR also provides a good base for future maintenance procedures.

Overview-Ultra

COLORS
 • 2050

 • 2051

 • 2052

 • 2053

 • 2054

 • 2055

 • 2056

 • 2057

 • 2058

 • 2059

 • 2060

 • 2061

 • 2062

 • 2063

 • 2064

 • 2065

 • 2066

 • 2067

 • 2068

 • 2069

 • 2070

 • 2071

 • 2073

 • 2074

 • 2075

 • 2076

 • 2077

 • 2078

 • 2079

 • 2080

 • 2081

 • 2082

 • 2083

 • 2084

VIDEO

DOKUMENTET
NA KONTAKTONI
Emri *
Phone *
E-mail *
kompani
Mesazh *