Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Parket komercial>Vinil homogjen>TRENDI

Parket komercial
TRENDI

APLIKIMET E REKOMANDUARA
Healthcare
Arsim
Zyrat
me pakicë
Ndërtesa publike
T DHNAT TEKNIKE
NdërtimDyshemeja homogjene
Trashësia totale2.0 mm
Gjerësia e rrotullimit2 m
Gjatësia e rrotullës20 m
pesha totale2950 g / m2


 • VËSHTRIM

 • COLORS

 • video

 • DOKUMENTET

 • NA KONTAKTONI

 • rekomandoj

VËSHTRIM

Dyshemeja në spital
Antibakteriale dhe antifungale
I përshtatshëm për spital, kujdes për të moshuarit, tregti

Trend është një dysheme vinyl homogjene e qëndrueshme, me shumë qëllime, me dizajne jo të drejtuara. Është një zgjidhje ideale për zonat me trafik të rënduar si kujdesi shëndetësor, arsimi, shitja me pakicë, zyrat dhe ndërtesat publike. Trend ka një sipërfaqe të trajtuar me përforcim PUR, që do të thotë pa dyll dhe pa lustrim për jetëgjatësinë dhe kosto të shkëlqyera të cikleve të jetës. PUR gjithashtu ofron një bazë të mirë për procedurat e ardhshme të mirëmbajtjes.

Vështrim i përgjithshëm-Trend

COLORS
 • 4501

 • 4502

 • 4503

 • 4505

 • 4506

 • 4507

 • 4508

 • 4509

 • 4510

 • 4511

 • 4512

 • 4513

 • 4515

 • 4516

 • 4517

 • 4518

 • 4519

 • 4520

 • 4521

 • 4522

 • 4523

 • 4525

 • 4526

 • 4527

 • 4528

 • 4529

 • 4530

VIDEO

DOKUMENTET
NA KONTAKTONI
Emri *
Phone *
E-mail *
kompani
Mesazh *