Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Parket komercial>Vinil homogjen> Shtesë

Parket komercial
shtesë

APLIKIMET E REKOMANDUARA
Healthcare
Arsim
me pakicë
Zyrat
Industri
Ndërtesa publike
T DHNAT TEKNIKE
NdërtimDyshemeja homogjene
Trashësia totale2.0 mm
Gjerësia e rrotullimit2 m
Gjatësia e rrotullës20 m
pesha totale2950 g / m2 • VËSHTRIM

 • COLORS

 • video

 • DOKUMENTET

 • NA KONTAKTONI

 • rekomandoj

VËSHTRIM

Dyshemeja homogjene
Rezistencë e jashtëzakonshme kimike
Miratuar trafiku i lartë

Extra është një dysheme vinyl homogjene e qëndrueshme, me shumë qëllime, me dizajne jo të drejtuara. Është një zgjidhje ideale për zonat me trafik të rëndë si kujdesi shëndetësor, arsimi, shitja me pakicë, zyrat dhe ndërtesat publike. Extra ka një sipërfaqe të trajtuar me përforcim PUR, që do të thotë pa dyll dhe pa lustrim për jetëgjatësinë dhe kosto të shkëlqyera të cikleve të jetës. PUR gjithashtu ofron një bazë të mirë për procedurat e ardhshme të mirëmbajtjes.

Vështrim i përgjithshëm-Extra

COLORS
 • 4401

 • 4402

 • 4403

 • 4404

 • 4405

 • 4406

 • 4407

 • 4408

 • 4409

 • 4410

 • 4411

 • 4412

 • 4413

 • 4414

 • 4415

 • 4416

 • 4417

 • 4418

 • 4419

 • 4420

 • 4421

 • 4422

 • 4423

VIDEO

DOKUMENTET
NA KONTAKTONI
Emri *
Phone *
E-mail *
kompani
Mesazh *