Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Parket komercial>Vinil homogjen>Mbretëror

Parket komercial
Mbretëror

APLIKIMET E REKOMANDUARA
Healthcare
Arsim
Zyrat
Kohë e lirë
me pakicë
Ndërtesa publike
T DHNAT TEKNIKE
NdërtimDyshemeja homogjene
Trashësia totale2.0 mm
Gjerësia e rrotullimit1.83 m
Gjatësia e rrotullës20 m
pesha totale2950 g / m2


 • VËSHTRIM

 • COLORS

 • video

 • DOKUMENTET

 • NA KONTAKTONI

 • rekomandoj

VËSHTRIM

Dysheme shëndetësore
Dizajn jo-drejtues
Mirëmbajtje e lehtë

Royal është një dysheme vinyl homogjene e qëndrueshme, me shumë qëllime, me dizajne jo të drejtuara. Është një zgjidhje ideale për zonat me trafik të rënduar si kujdesi shëndetësor, arsimi, shitja me pakicë, zyrat dhe ndërtesat publike. Royal ka një sipërfaqe të trajtuar me përforcim PUR, që do të thotë pa dyll dhe pa lustrim për jetën dhe kosto të shkëlqyera të cikleve të jetës. PUR gjithashtu ofron një bazë të mirë për procedurat e ardhshme të mirëmbajtjes.

Vështrim i përgjithshëm-Mbretëror

COLORS
 • 4101

 • 4102

 • 4103

 • 4104

 • 4105

 • 4106

 • 4107

 • 4108

 • 4109

 • 4110

 • 4111

 • 4112

 • 4113

 • 4114

 • 4115

 • 4116

 • 4117

 • 4118

 • 4119

 • 4120

 • 4121

 • 4122

 • 4123

 • 4124

 • 4125

 • 4126

 • 4127

 • 4128

 • 4129

 • 4130

VIDEO

DOKUMENTET
NA KONTAKTONI
Emri *
Phone *
E-mail *
kompani
Mesazh *