Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Parket komercial>Vinil heterogjen>Granit

Parket komercial
Granit

Granit

Ab Rezistencë e jashtëzakonshme ndaj konsumimit dhe gërvishtjes

● Pastrim më i lehtë dhe më i shpejtë

● Performanca më e mirë akustike / e dhëmbëzimit në treg për dysheme komode

● Rezistencë e lartë në trafik, pamje afatgjatë


 • VËSHTRIM

 • COLORS

 • video

 • DOKUMENTET

 • NA KONTAKTONI

 • rekomandoj

VËSHTRIM

Mbulesa dyshemeje vinili me shumë shtresa
100% shtresë e pastër PVC e veshur
Ideale për të gjitha zonat tregtare

Granit heterogeneous vinyl flooring offers good resistance to indentation, abrasion and tearing. With a range of designs that provide outstanding creative opportunities, it is ideal for high-traffic areas in education, healthcare, offices, leisure and retail.

The surface benefits from UV treatment means no wax and no polish for life. It also requires less water and detergents for cleaning. providing clear benefits for both the environment and for life cycle costs.

Overview-Granit

COLORS
 • 2020

 • 2021

 • 2022

 • 2030

 • 2031

 • 2060

 • 2061

 • 2080

 • 2081

 • 2082

 • 2083

 • 2090

 • 2091

 • 2610

 • 2620

 • 2621

 • 2630

 • 2631

 • 2632

 • 2633

 • 2640

 • 2641

 • 2642

 • 2651

 • 2653

 • 2654

VIDEO

DOKUMENTET
NA KONTAKTONI
Emri *
Phone *
E-mail *
kompani
Mesazh *