Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Parket komercial>Vinil heterogjen>Esprit

Parket komercial
Mend

Mend

Selection Një përzgjedhje e gjerë ngjyrash dhe modelesh

● Një performancë shumë e mirë në prerje / akustike

● I përshtatshëm për zona me trafik të lartë

● Mirëmbajtje me kosto efektive


 • VËSHTRIM

 • COLORS

 • video

 • DOKUMENTET

 • NA KONTAKTONI

 • rekomandoj

VËSHTRIM

Dysheme me shumë shtresa
Fleksibël, antistatik, i qëndrueshëm
Diapazone të gjera ngjyrash dhe dizajne të gjithanshme

Dyshemeja heterogjene vinyl Esprit ofron veti të shkëlqyera akustike plus rezistencë të mirë ndaj dhëmbëzimit, gërryerjes dhe grisjes. Me një sërë modelesh që ofrojnë mundësi të jashtëzakonshme krijuese, është ideale për zona me trafik të lartë në arsim, kujdes shëndetësor, zyra, argëtim dhe shitje me pakicë.

Përfitimet e sipërfaqes nga trajtimi UV do të thotë pa dyll dhe pa lustrim për jetë. Kërkon gjithashtu më pak ujë dhe detergjentë për pastrim, duke ofruar përfitime të qarta si për mjedisin ashtu edhe për kostot e ciklit jetësor. Esprit disponohet edhe në versionin akustik.

Vështrim i përgjithshëm-Esprit

COLORS
 • 5201

 • 5202

 • 5203

 • 5204

 • 5205

 • 5206

 • 5207

 • 5208

 • 5209

 • 5210

 • 5211

 • 5212

 • 5213

 • 6301

 • 6302

 • 6303

 • 6304

 • 6305

 • 6306

 • 6307

 • 6308

VIDEO

DOKUMENTET
NA KONTAKTONI
Emri *
Phone *
E-mail *
kompani
Mesazh *