Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Parket komercial>Vinil heterogjen>Classic

Parket komercial
klasik

klasik

Performance Performancë e mirë akustike

● Rezistenca e jashtëzakonshme e konsumimit dhe gërvishtjes

● Mirëmbajtje e lehtë, pa dyllë për jetë dhe rezistencë e lartë ndaj njollave

● Mirëmbajtje me kosto efektive


 • VËSHTRIM

 • COLORS

 • video

 • DOKUMENTET

 • NA KONTAKTONI

 • rekomandoj

VËSHTRIM

Dysheme heterogjene me vinil
Rezistencë e shkëlqyeshme ndaj prerjes dhe grisjes
Mirëmbajtje e thjeshtë, me kosto të ulët

Classic heterogeneous vinyl flooring offers excellent acoustic properties plus good resistance to indentation, abrasion and tearing. With a range of designs that provide outstanding creative opportunities, it is ideal for high-traffic areas in education, healthcare, offices, leisure and retail.

The surface benefits from UV treatment means no wax and no polish for life. It also requires less water and detergents for cleaning, providing clear benefits for both the environment and for life cycle costs. Classic is also available in acoustic version.

Overview-Classic

COLORS
 • 2501

 • 2502

 • 2503

 • 2504

 • 2505

 • 2506

 • 2507

 • 2508

 • 2509

 • 2510

 • 2511

 • 2512

 • 2601

 • 2602

 • 2603

 • 2604

 • 2605

 • 2606

 • 2607

 • 2608

VIDEO

DOKUMENTET
NA KONTAKTONI
Emri *
Phone *
E-mail *
kompani
Mesazh *