Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Parket komercial>Vinil heterogjen>Diamant

Parket komercial
diamant

diamant

●Shtesë e veshjes transparente me dizajn të printuar, qëndrueshmëri më e lartë.

I përshtatshëm për zona me trafik të lartë

Mirëmbajtje e lehtë dhe pa dyllë për jetë dhe rezistencë e lartë ndaj njollave

Miqësore për shëndetin dhe mjedisin


 • VËSHTRIM

 • COLORS

 • video

 • DOKUMENTET

 • NA KONTAKTONI

 • rekomandoj

VËSHTRIM

Vinil heterogjen
Trajtimi fungjistatik dhe bakteriostatik
Për zonat e trafikut mesatar

Diamond heterogeneous vinyl flooring offers good resistance to indentation, abrasion and tearing. With a range of designs that provide outstanding creative opportunities, it is ideal for high-traffic areas in education, healthcare, offices, leisure and retail.

Përfitimet e sipërfaqes nga trajtimi UV do të thotë pa dyll dhe pa lustrim për jetë. Gjithashtu kërkon më pak ujë dhe detergjentë për pastrim, duke ofruar përfitime të qarta si për mjedisin ashtu edhe për kostot e ciklit jetësor.

Overview-Diamond

COLORS
 • 2401

 • 2402

 • 2403

 • 2404

 • 2405

 • 2406

 • 2407

 • 2408

 • 2409

 • 2410

 • 2411

 • 2412

 • 2413

 • 2414

 • 2415

 • 2416

 • 2417

 • 2418

 • 2419

VIDEO

DOKUMENTET
NA KONTAKTONI
Emri *
Phone *
E-mail *
kompani
Mesazh *