Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Parket komercial>Vinil heterogjen> Kompakt

Parket komercial
Kompakt

Kompakt

Selection Një përzgjedhje e gjerë ngjyrash dhe modelesh

● Një performancë shumë e mirë në prerje / akustike

● I përshtatshëm për zona me trafik të lartë

● Mirëmbajtje me kosto efektive


 • VËSHTRIM

 • COLORS

 • video

 • DOKUMENTET

 • NA KONTAKTONI

 • rekomandoj

VËSHTRIM

Vinil kompakt heterogjen
100% shtresë e pastër PVC e veshur
Zgjedhje ideale për zonat me trafik të lartë

Dyshemeja kompakte heterogjene vinyl ofron rezistencë të mirë ndaj dhëmbëzimit, gërryerjes dhe grisjes. Kompakt ka një dizajn me ngjyrë të thjeshtë. duke e bërë atë ideal për punë me dizajn të prerë. Shtresa e veshur me kalender trajtohet me veshje UV, trajtim kundër lustrimit, që lehtëson mirëmbajtjen dhe eliminon nevojën për emulsion akrilik. Compact është i disponueshëm në 18 ngjyra dhe i bërë nga lëndë të para me cilësi të lartë, është ideal për zona me trafik të lartë në arsim, kujdes shëndetësor, zyra, palestër dhe shitje me pakicë.

Vështrim i përgjithshëm-Kompakt

COLORS
 • 2122

 • 2123

 • 2124

 • 2125

 • 2127

 • 2201

 • 2203

 • 2205

 • 2206

 • 2207

 • 2901 Blue Blue

 • 2902 Blu

 • 2903 Gri argjendi

 • 2904 beige

 • 2905 Rozë e zhveshur

 • 2906 Pink

 • 2907 Forset Gjelbër

 • 2908 Zi

 • 2910 Blu e errët

 • 2911 White

 • 2912 Grey e errët

 • 2913 Yellow

 • 2914 Red

 • 2915 portokalli

 • 2916 Dritë jeshile

 • 2917 Green

 • 2918 Grey

 • 2919 Blu e Mesme

VIDEO

DOKUMENTET
NA KONTAKTONI
Emri *
Phone *
E-mail *
kompani
Mesazh *