Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Parket komercial>Vinil heterogjen>Excellence Uni

Parket komercial
Përsosmëri Uni

Përsosmëri Uni

Layer Shtresë veshin transparente me dizajn të shtypur, qëndrueshmërinë më të lartë.

I përshtatshëm për zona me trafik të lartë

● Mirëmbajtje e lehtë dhe pa dyllë për jetë dhe rezistencë e lartë ndaj njollave

● Miqësore për shëndetin dhe mjedisin


 • VËSHTRIM

 • COLORS

 • video

 • DOKUMENTET

 • NA KONTAKTONI

 • rekomandoj

VËSHTRIM

Dysheme me vinil të mbështetur nga shkuma akustike
Siguron amortizim nën këmbë
Zgjedhja e parë për zonat publike dhe tregtare

Topflor Excellence Uni is an antistatic, acoustic foam backed vinyl floorcovering available in 1.80m wide sheet form and offering 18 dB sound insulation. Excellence Uni has a plain coloured design, making it ideal for cut design work. The calendered wearlayer is treated with UV coating, anti-glazing treatment, which facilitates ease of maintenance and eliminates the need for acrylic emulsion. The product comprises a high density foam reinforced with glass fibre. It incorporates a fungistatic and bacteriostalic treatment.

Overview-Excellence Uni

COLORS
 • 5101

 • 5102

 • 5103

 • 5104

 • 5105

 • 5106

 • 5107

 • 5108

 • 5109

 • 5110

 • 5111

 • 5112

 • 5357

 • 5368

 • 5372

 • 5381

VIDEO

DOKUMENTET
NA KONTAKTONI
Emri *
Phone *
E-mail *
kompani
Mesazh *